INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG îi poate da lovitura Barcelonei » Qatarezii se gândesc deja la înlocuitorul lui Mbappe

Ousmane Dembele  și Robert Lewandowski (dreapta)/ foto:  Imago Images
Ousmane Dembele și Robert Lewandowski (dreapta)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 06:57 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 10:01

PSG ar căuta deja la un înlocuitor pentru Kylian Mbappe (24 de ani) și l-ar fi găsit în curtea Barcelonei. Este vorba de Ousmane Dembele (26 de ani), extrema clubului catalan.

Situația lui Mbappe e tot mai incertă. Cei de la PSG vor ca francezul să își prelungească contractul scadent în 2024, Kylian vrea să plece anul viitor. 

Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului francez, i-a transmis lui Mbappe că va pleca în această vară dacă nu semnează, iar acum ar fi început să îi caute un înlocuitor.

Mihai Stoica a „erupt” la TV! S-a dezlănțuit la auzul unei întrebări: „Umilitor, sunt contrariat! O sfidare a bunului simț!”
ROMÂNIA
Mihai Stoica a „erupt” la TV! S-a dezlănțuit la auzul unei întrebări: „Umilitor, sunt contrariat! O sfidare a bunului simț!”

PSG l-ar vrea pe Dembele în locul lui Mbappe

PSG îl are în capul listei de posibili înlocuitori ai lui Mbappe pe Ousmane Dembele. Francezul de la Barcelona a mai fost pe lista parizienilor, dar acum interesul ar fi mult mai serios, potrivit Sport.es, care citează Foot Mercato.

Conform sursei menționate, Dembele e și pe placul lui Luis Enrique, noul antrenor de la PSG, care l-ar vedea pe francez o piesă importantă în cadrul echipei, dacă Mbappe va pleca în această vară.

Dembele, pentru care Barcelona plătea 135 de milioane de euro în 2017, a crescut sub comanda lui Xavi și a fost un factor important în cucerirea titlului în La Liga de către catalani sezonul trecut. A jucat 25 de meciuri în campionat în stagiunea 2022-2023, a marcat 5 goluri și a dat 7 pase decisive.

Kylian Mbappe ar putea să se răzgândească

Mbappe ar începe să își schimbe opinia despre viitorul său, după ce a fost amenințat de Nasser Al-Khelaifi, președintele clubului.

Khelaifi i-a transmis clar lui Mbappe că are timp două săptămâni la dispoziție pentru a semna prelungirea contractului scadent cu PSG în 2024 sau va fi vândut. Iar Kylian nu vrea să rămână la Paris mai departe de anul viitor și ar lua în considerare să plece din această vară, conform ESPN.

Mbappe a anunțat că nu rămâne la PSG din 2024, dar va juca la Paris și în acest sezon. După discursul dur al lui Al-Khelaifi, ar începe să ia în considerare plecarea de acum de la campioana Franței, care vrea să obțină bani pe el. Atacantul are și o destinație în minte, și anume Real Madrid, club care l-a vrut și anul trecut

Citește și:

Saudiții atacă sus de tot! Ofertă uriașă pentru Diego Simeone, antrenorul cu cel mai mare salariu din fotbal!
ARABIA SAUDITĂ
Saudiții atacă sus de tot! Ofertă uriașă pentru Diego Simeone, antrenorul cu cel mai mare salariu din fotbal!
Fabrizio Romano anunță tranzacția! Milan s-a înțeles cu starul lui Chelsea: vine în Italia să facă vizita medicală
TRANSFER
Fabrizio Romano anunță tranzacția! Milan s-a înțeles cu starul lui Chelsea: vine în Italia să facă vizita medicală

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iulie 2023, 19:04

domnule Duță, ai omis sa precizezi ca dembele tocmai si-a prelungit contractul ...și ,dacă ar fi sa-i dea o" lovitura", i-o da dacă plătește clauza , în jur de 100.000 mil euro..

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Iulie 2023, 19:00
Postat de nodinpapura pe 08 Iulie 2023, 14:21

Așa lovitură să-i tot dea! O scapă ăștia pe Barça de mârțoagă.

E clar, te uiți la fotbal ca baba la tractor!

contrabas3
contrabas3  •  08 Iulie 2023, 18:31

Sper că Dembele nu pleacă de la Barcelona. Are viteză, controlează mingea foarte bine și driblează mai bine decât toți din echipa aia, plus că pasele și centrările lui sunt perfecte și de multe ori urmate de gol.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează