FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Stoica a „erupt” la TV! S-a dezlănțuit la auzul unei întrebări: „Umilitor, sunt contrariat! O sfidare a bunului simț!”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport +33   FOTO
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 23:41 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 11:15

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, n-a trecut încă peste situația experimentată de David Miculescu la naționala U21. Lăsat inițial acasă pentru Europeanul de „tineret”, atacantul vicecampioanei a fost chemat apoi de Săndoi pentru a suplini unele probleme de lot, însă n-a fost folosit decât două minute în trei meciuri.

Vineri seara, în momentul în care a fost chestionat pe marginea parcursului României U21 de la EURO, Mihai Stoica a avut o reacție dură la adresa selecționerului Emil Săndoi și a celorlalți oameni din staff-ul naționalei mici:

Umilitor! Sunt contariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat... Să-l trimiți acasă, apoi să-l chemi înapoi?! Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el și Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură. 

Apoi, să-l bagi în minutul 89... o sfidare a bunului simț! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. - cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo”, a afirmat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

N-am vorbit niciodată urât despre colegi de breaslă de-ai mei. Dacă pe mine m-ar ataca public vreun antrenor de la copii și juniori, să știți că eu nu i-aș răspunde. Aș oferi niște explicații pertinente. Mai mult de atât, eu n-aș avea ce să fac. (...) Să nu vă puneți niciun semn de întrebare în privința mea, niciodată n-am făcut selecțiile după vreun interes. 

- Emil Săndoi, pe 29 iunie

David Miculescu a renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB

După deziluzia trăită lot, David Miculescu a decis să renunțe la vacanță și a preferat să meargă în stagiul FCSB-ului din Olanda. A ajuns la Apeldoorn joi, 29 iunie, la doar două zile după meciul „tricolorilor” mici cu Croația (0-0), în care a fost trimis pe teren în minutul 89.

Miculescu a jucat extrem de puțin în cele 3 meciuri pe care România le-a susținut la Euro de tineret. În primele două, cu Spania și cu Ucraina, a rămas rezervă neutilizată, după care în ultimul joc, cel cu Croația, care nu mai avea nici o miză din perspectiva calificării, a bifat doar 2 minute! El, de fapt, nici nu fusese oprit în lotul de 23 pe care Săndoi îl anunțase inițial, dar după ce s-a accidentat Mihăilă a decis să-l recheme pe jucătorul de la FCSB.

1,7 milioane de euroa plătit Gigi Becali pentru a-l cumpăra pe Miculescu de la UTA

Miculescu nu va mai fi eligibil pentru viitorul sezon pentru regula U21 și va avea de luptat pentru un post de titular la FCSB cu Octavian Popescu, Cordea și Vali Gheorghe ca atacant lateral dreapta sau cu Compagno pentru poziția de atacant central.

România a încheiat Campionatul European pe ultimul loc!

Fără victorie, fără gol marcat și cu golaveraj inferior Croației și Germaniei, România a încheiat Campionatul European U21 pe ultimul loc!

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+29 FOTO

România s-a prezentat cum nu se putea mai rău la acest turneu final, unul pe care îl găzduiește împreună cu Georgia. Dacă cealaltă țară gazdă a reușit un parcurs excepțional și a trecut de grupa din care mai făceau parte Portugalia, Belgia și Olanda, România s-a făcut de râs. Înfrângeri cu Spania (0-3) și Ucraina (0-1), egal cu Croația (0-0). Toate fără gol marcat.

Cu un singur punct acumulat și ZERO goluri înscrise, golaveraj general 0:4, România are cea mai slabă linie de clasament dintre toate cele 16 participante la turneul final.

VIDEO Concluziile lui Ștefan Târnovanu după prestațiile României de la Euro 2023

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea

Mihai Stoica intervine în forță în disputa Gigi Becali - Burleanu și-l pune la respect pe șeful FRF: „S-au mai crezut unii intangibili...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
boris15
boris15  •  08 Iulie 2023, 16:48
Postat de Mondo pe 08 Iulie 2023, 01:33

Daca este de la FCSB trebuie bagat din primul minut si tinut chiar daca nu face nimica.

"fcsb" cu litere mici, te rog!

concret
concret  •  08 Iulie 2023, 16:29

Miculescu joaca putin pentru ca este mai slab decat colegii lui de pe acelasi post, care si aia sunt slabi. Ce atata gargara, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nodinpapura
nodinpapura  •  08 Iulie 2023, 14:16

Pe bune, măcar să-l fi băgat mai mult la națională, ca să se accidenteze și să scăpăm de el de la Steaua. Așa gloabă rar mi-a fost dat să văd!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează