INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Pică transferul lui Mbappe la Real? Ce s-ar fi întâmplat în ultimele 24h: „Cutremur!”

Kylian Mbappe (23 de ani) era dat ca sigur la Real Madrid, dar prestația modestă a spaniolilor de aseară, 0-1 cu PSG în manșa tur a „optimilor” Champions League, l-ar fi pus pe gânduri pe superstartul parizienilor. +25   FOTO
Kylian Mbappe (23 de ani) era dat ca sigur la Real Madrid, dar prestația modestă a spaniolilor de aseară, 0-1 cu PSG în manșa tur a „optimilor” Champions League, l-ar fi pus pe gânduri pe superstartul parizienilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 19:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 19:35

Kylian Mbappe (23 de ani) era dat ca sigur la Real Madrid, dar prestația modestă a spaniolilor de aseară, 0-1 cu PSG în manșa tur a „optimilor” Champions League, l-ar fi pus pe gânduri pe superstarul parizienilor.

„Cutremur!”, așa prezintă spaniolii de la sport.es ultimele detalii despre viitorul lui Mbappe, liber de contract la finalul sezonului. 

Conform sursei citate, oamenii din anturajul lui Mbappe susțin că francezul nu e impresionat de proiectul lui Real Madrid și că nu a semnat încă vreun contract cu ibericii, în ciuda informațiilor oferite de nemții de la Bild.

Barcelona a pus ochii pe un fundaș de clasă » Costă 40.000.000 €
BARCELONA
Barcelona a pus ochii pe un fundaș de clasă » Costă 40.000.000 €

Pică transferul lui Mbappe la Real Madrid?

Ziariștii spanioli prezintă următorul scenariu: Kylian ar considera o mutare la Real Madrid un pas în spate în carieră, mai ales după prestația dezamăgitoare a trupei lui Ancelotti de aseară

Astfel, viitorul lui Mbappe pare mai incert decât și-ar închipui Florentino Perez, președintele Realului fiind convins până de curând că Mbappe va deveni al madrilenilor din vară. 

Liverpool, new-entry

Sport.es notează și că Liverpool încearcă să-l convingă pe Mbappe să ajungă în Anglia, iar jucătorul a purtat în ultima vreme discuții cu Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, despre acest subiect.

Kylian Mbappe: „Nu știu ce fac din vară”

Autor al unicului gol din supermeciul PSG - Real Madrid 1-0, Kylian Mbappe a vorbit la finalul partidei, în limba spaniolă, pentru Movistar, despre viitorul său. 

Mbappe a decis de unul singur manșa tur cu Real din optimile Champions League. A înscris în poarta madrilenilor la ultima fază, într-o partidă cu dublă semnificație.

„Nu m-am hotărât asupra viitorului meu. Joc pentru PSG, unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Meciul ăsta să influențeze viitorul meu? Nu, nu m-am decis, am dat totul, apoi voi vedea ce se va petrece în sezonul viitor”, a răspuns Mbappe, în spaniolă, pentru Movistar.

De curând, Bild dezvăluia: campionul mondial Kylian Mbappe are acord cu Madridul, pentru 50 de milioane anual. 250 de milioane până în 2027.

FOTO. Cele mai tari imagini din partida PSG - Real Madrid 0-1

+21 FOTO

VIDEO. Kylian Mbappe și momentele de geniu din sezonul 2021-22

Citește și alte știri de actualitate: 

Mbappe și-a ucis viitoarea echipă! PSG câștigă la ultima fază cu Real Madrid » Messi a ratat un penalty

Nervi în PSG - Real Madrid » Casemiro i-a pus mâna în gât unui adversar! Ratează meciul decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  16 Februarie 2022, 23:23

Păi când citează sursa sport.es care e ziar catalan, la ce să te aștepți? Ăia aruncă mereu petarde despre Real,iar ziua de ieri le-a venit mănușă. Marca și As aunredatbși ei “ părerile” celor de la sport.es dar au menționat că nimic nu s-a schimbat în ce privește venirea lui Kilian la Real.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  16 Februarie 2022, 23:12
Postat de ge0x pe 16 Februarie 2022, 23:00

Messi nu mai e Messi, Neymar mai mult accidentat. PSG nu se poate compara niciodată cu Real. Real Madrid nu a cumpărat mai nimic în ultimul timp. Are bani pt oricine, doar e Real Madrid. Daca nu joci la cel mai mare club din lume, atunci unde joci?

La ce campionat e in Spania,logic ar fi sa mearga acolo! Macar are titlul de campion asigurat,ca in Franta! In Anglia,chiar si la Liverpool,n-ar fi sigur de nici un trofeu!

ge0x
ge0x  •  16 Februarie 2022, 23:00
Postat de michael pe 16 Februarie 2022, 21:30

Pănă la urmă, ”Muppet” nu cred că va pleca nicăieri, nu-i oferă nimeni banii la care visează el, mai ales la vremurile astea!! Doar qatarezul îi poate da ”fără număr”, însă nu cred că va face performanță aici.

Messi nu mai e Messi, Neymar mai mult accidentat. PSG nu se poate compara niciodată cu Real. Real Madrid nu a cumpărat mai nimic în ultimul timp. Are bani pt oricine, doar e Real Madrid. Daca nu joci la cel mai mare club din lume, atunci unde joci?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează