INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL

Meciul despărțirii! Mbappe, ultima barieră înainte de a anunța transferul la Real » 250 de milioane numai salariul!

Kylian Mbappe// Foto: IMAGO / Le Pictorium
Kylian Mbappe// Foto: IMAGO / Le Pictorium

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2022 13:56 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 15:25

Kylian Mbappe (23 de ani) are acord cu Madridul, pe care îl va confirma după dubla confruntare din Champions. Va părăsi PSG gratis, la vară, urmând să joace la Real, clubul care îl curtează de aproape un deceniu.

  • Meciul PSG - Real Madrid este marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look

Real visa de prea mult timp la Kylian Mbappe pentru a nu-l avea niciodată. Visul madrilen se va împlini în curând. În vară, la 23 de ani, KM7 va purta în sfârșit tricoul alb. E și visul său. Se așteaptă ca el să anunțe transferul după marele duel din „optimile” Champions League.

Uniți de o boală fără leac » Juan Carlos Unzue, fostul secund al lui Luis Enrique la Barcelona, l-a vizitat pe românul Marcel Sabou » Cei doi suferă de scleroză laterală amiotrofică
SLA
Uniți de o boală fără leac » Juan Carlos Unzue, fostul secund al lui Luis Enrique la Barcelona, l-a vizitat pe românul Marcel Sabou » Cei doi suferă de scleroză laterală amiotrofică

Kylian Mbappe, prima vizită la Real Madrid, cadou la 14 ani

În decembrie 2012, când Kylian se pregătea în timpul săptămânii la centrul național Clairefontaine și juca în weekend la AS Bondy, echipa orășelului în care locuia cu familia, lângă Paris, tatăl său Wilfried a primit un telefon din capitala Spaniei. „Los Blancos” îl invitau pe micul Mbappe pentru o săptămână de teste.

Wilfried a povestit recent pentru France Football că nici el, nici copilul său nu plănuiau să rămână la Madrid. Vedeau acea experiență ca pe un cadou de ziua lui. O mică vacanță. S-a antrenat la faimoasa academie La Fabrica, a sărbătorit acolo 14 ani, pe 20 decembrie, pozându-se cu Cristiano Ronaldo, preferatul lui, și cu Zinedine Zidane, la acea vreme consilierul președintelui Florentino Perez, ocupându-se și de centrul de juniori.

Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”
GERMANIA
Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”

„Nu-l vom vinde niciodată și nici nu va pleca vreodată gratis”

Tatăl și fiul s-au întors acasă și, în 2013, puștiul a semnat cu Monaco. Dar Real a continuat să-l urmărească, să-l curteze insistent. Nu a reușit să-l convingă să semneze nici în 2017. Kylian a ales Parisul. Patru ani mai târziu, KM7 chiar voia să joace pe „Santiago Bernabeu”. 

L-a anunțat pe președintele lui PSG că vrea să se transfere la Real, dar Nasser Al Khelaifi l-a refuzat tunând în L'Equipe: „Mbappe va rămâne aici. Nu-l vom vinde niciodată și nici nu va pleca vreodată gratis”. Ceea ce l-a speriat pe tânărul atacant: „Și eu ce fac acum?”. Se simțea prins în lanțuri în „Parc des Princes”. 

Parizienii au respins oferta colosală făcută de Florentino Perez, 220 de milioane de euro. Au tot sperat că jucătorul va ceda în cele din urmă și va prelungi contractul. I-au propus cel mai mare salariu, 50 de milioane net, dublu față de cât primește în prezent, cu 9 milioane peste Leo Messi. Nici atunci nu a acceptat. Voia să se transfere la Real.

Imagini incredibile la Porto! Pepe a găsit un glonț pe teren în timpul derby-ului cu Sporting
PORTUGALIA
Imagini incredibile la Porto! Pepe a găsit un glonț pe teren în timpul derby-ului cu Sporting

Kylian Mbappe, la Real Madrid, pentru 250 de milioane

De curând, Bild a dezvăluit: campionul mondial are acord cu Madridul, pentru 50 de milioane anual. 250 de milioane până în 2027. Apropiații internaționalului francez au negat doar pentru că nu voiau să învolbureze apele înaintea meciurilor directe din Ligă. 

Iar el a spus că „pot face ce doresc, totuși, nu discut acum cu adversarii”. Odată ce și returul se va încheia, pe 9 martie, va anunța oficial înțelegerea cu Real. „Adversarii” de azi vor fi coechipierii lui din sezonul viitor.

Ținta parizienilor: Haaland

PSG și-ar fi stabilit strategia, știind că despărțirea e aproape de Kylian Mbappe, liber de contract la vară. L'Equipe a aflat că directorul sportiv Leonardo s-a orientat către unica alternativă competitivă, Erling Haaland

Costul total: 335 de milioane de euro. 75 de milioane clauza de reziliere a contractului cu Borussia Dortmund, 50 de milioane bonusuri pentru impresarul Raiola și tatăl jucătorului, Alf-Inge Haaland, și 210 milioane salariul total al lui Erling pentru următoarele șase sezoane.

Kai Havertz, de la cel mai criticat la cel mai iubit jucător de la Chelsea: „Colegii au avut încredere în mine”
CM AL CLUBURILOR
Kai Havertz, de la cel mai criticat la cel mai iubit jucător de la Chelsea: „Colegii au avut încredere în mine”

Dacă pierde, Pochettino demis 

E aproape o certitudine că, în vară, PSG va renunța la Mauricio Pochettino, căutând alt antrenor, foarte probabil Zinedine Zidane. 

Totuși, dacă parizienii vor fi eliminați de Real în „optimile” Ligii, tehnicianul argentinian va fi destituit încă din martie. Ar fi încă un sezon pierdut de roș-albaștri, care nu se gândesc decât la trofeul Champions League.

Joacă Neymar și Benzema? 

Marile semne de întrebare. Joacă Neymar la PSG? Dar Benzema la Real? Pe 28 noiembrie, brazilianul a suferit o gravă entorsă la gleznă, cu ligamente afectate. A reluat pregătirea, dar a fost menajat până acum. 

Ar putea reintra mâine, după 79 de zile. Nu se știe cât va rezista. La fel ca în cazul Benzema. Francezul s-a accidentat pe 23 ianuarie, leziune musculară, și madrilenii speră să aibă golgeterul pe teren, după 23 de zile.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Espanyol - FC Barcelona 2-2 » Luuk de Jong a egalat în minutul 90+6 într-un meci în care Darder și-a umilit adversarii

Glumă proastă » Fanii lui West Ham i-au dedicat un cântec de susținere lui Kurt Zouma, în timp ce loveau o pisică gonflabilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  14 Februarie 2022, 18:59

Unii mor de foame si *** asta nu mai are ce face cu banii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  14 Februarie 2022, 17:24

Multi, multi bani, aproape cat ia marele talent mondial eanis!

marius_r
marius_r  •  14 Februarie 2022, 15:15

Ati publicat articolul cu o zi inainte. Azi e luni, nu sunt meciuri …

Vezi toate comentariile (4)
Comentează