INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM UNITED

VIDEO Glumă proastă » Fanii lui West Ham i-au dedicat un cântec de susținere lui Kurt Zouma, în timp ce loveau o pisică gonflabilă

Kurt Zouma // Foto: Imago
Kurt Zouma // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 22:28 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 23:06

Fanii lui West Ham United și-au arătat susținerea pentru Kurt Zouma, fundașul francez care a stârnit un scandal de amploare după ce a fost filmat în timp ce lovea o pisică. Înaintea meciului de astăzi cu Leicester, suporterii au fost filmați cântându-i numele lui Zouma, în timp ce loveau o pisică gonflabilă.

Chiar dacă o mare parte din fanii lui West Ham au reacționat dur la adresa lui Zouma după ce au văzut videoclipul în care-și lovește animalul de companie, o parte din fanii londonezilor sunt de partea francezului.

Înaintea meciului cu Leicester, încheiat 2-2, unde Zouma, anunțat titular, a fost înlocuit în ultimul moment de Issa Diop, după ce a acuzat probleme medicale, fanii au oferit un moment controversat. Suporterii lui West Ham au fost surprinși cântându-i numele lui Zouma, în timp ce loveau o pisică gonflabilă.

Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”
FCSB - Chindia 3-2
Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”

Fanii lui West Ham îl susțin pe Zouma

Cu toate că West Ham l-a amendat cu 250.000 de lire (296.000 de euro) pe Kurt Zouma, iar compania de echipament sportiv Adidas i-a reziliat contractul, francezul are parte de susținerea mai multor fani ai lui West Ham.

David Moyes, managerul lui West Ham, spune că se bazează în continuare pe Zouma și că nu crede că un astfel de incident ar trebui să pericliteze imaginea clubului.

„Nu s-a simțit bine înainte de meci, a vrut să joace, și noi am vrut. Nu ar trebui să permitem ca ceva de felul acesta să distrugă ceea ce am realizat aici. Vrem să credem că există iertare.” a declarat Moyes, potrivit The Sun.

Fanii lui West Ham, criticați dur după imaginile de astăzi

Actorul englez Adil Ray a preluat postarea, despre care a scris: „Răsplătit cu un cântec. Josnic”.

Mai multe persoane i-au răspuns, criticându-i dur atât pe fani, cât și pe cei de la West Ham, care mizează în continuare pe Zouma.

„Josnic, dar sunt în minoritate și el va avea de înfruntat fani adverși, care nu uită repede. Mă îndoiesc că va mai juca mult în Anglia!” sau „Cum spui tu, josnic! Și West Ham tolerează continuând să-l folosească pe Zouma!”, sunt doar câteva dintre reacțiile englezilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Performanța lui Florin Motroc: „Am învins echipa fratelui regelui și voi înfrunta în finală echipa regelui”

Kai Havertz, de la cel mai criticat la cel mai iubit jucător de la Chelsea: „Colegii au avut încredere în mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează