INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Performanța lui Florin Motroc: „Am învins echipa fratelui regelui și voi înfrunta în finală echipa regelui”

Florin Motroc
Florin Motroc

Articol de - Publicat duminica, 13 februarie 2022 14:52 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 15:17

Florin Motroc antrenează de peste zece ani în Orientul Mijlociu. E acum la East Riffa (Bahrain) și s-a calificat în ultimul act al King's Cup, după ce a învins campioana Al Riffa în semifinale. Îl așteaptă puternica Al Khaldiya.

La 54 de ani, Florin Motroc aproape că s-a stabilit în Orientul Mijlociu. De peste un deceniu, fostul rapidist a antrenat numai în acea zonă. Zece echipe din cinci țări: trei în Kuweit, două în Arabia Saudită, Iordania și Bahrain, plus una în Oman.

Barcelona pregătește un nou supertransfer » Oferă 60 de milioane pentru un campion mondial
SPANIA
Barcelona pregătește un nou supertransfer » Oferă 60 de milioane pentru un campion mondial

Florin Motroc: „E o performanță aici”

Din 2020 e pe banca lui East Riffa (Bahrain), cu care tocmai s-a calificat în ultimul act al Cupei Regelui, după ce a învins în semifinale pe Al Riffa (2-0), campioana sezonului trecut și liderul ligii locale. Va juca luna viitoare cu Al Khaldiya, o formație apărută în fotbal de numai doi ani, dar cu cea mai mare susținere financiară.

„E o performanță aici. Am învins echipa fratelui regelui și voi înfrunta în finală echipa regelui”, spune Motroc pentru GSP.ro. Hamad bin Isa Al Khalifa, 72 de ani, este regele Bahrainului. Mâine, 14 februarie, se împlinesc două decenii de când conduce țara cu 1,5 milioane de locuitori.

Daniel Pancu a răbufnit după ce Bayern a fost umilită de o nou-promovată: „Când va fi posibil în România? Noi promovăm «fundul în poartă și lungă și pe a doua»!”
BAYERN
Daniel Pancu a răbufnit după ce Bayern a fost umilită de o nou-promovată: „Când va fi posibil în România? Noi promovăm «fundul în poartă și lungă și pe a doua»!”

Florin Motroc: „M-am bătut singur în Supercupă”

„Al Khaldiya are mulți bani în spate. A luat tot ce e mai bun în Bahrain. Buget nelimitat. Președintele clubului e băiatul regelui”, își descrie tehnicianul viitorul adversar. „Eu am pierdut un mijlocaș și un atacant de națională. Față de sezonul trecut, am făcut o altă echipă. Mai mereu am fost în situația asta. Mă descurc, sunt învățat”.

6 victorii consecutiveare Florin Motroc cu East Riffa; în 2022, are numai succese (5)

În noiembrie anul trecut, Florin putea cuceri Supercupa. A fost aproape. Regretă: „M-am bătut singur. Am condus până în ultimele secunde. M-au egalat dintr-o lovitură liberă. La 11 metri, ai mei au ratat trei lovituri”. Al Riffa a câștigat acel meci, la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar.

Florin Motroc, al 7-lea trofeu?

Pentru Motroc, acesta poate fi al 7-lea trofeu ca antrenor, al 3-lea în Bahrain. Pe primele două (titlul și Cupa, în 2014) le-a obținut chiar cu Al Riffa.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Christian Eriksen, primit cu urale de fanii lui Brentford » Moment emoționant la prezentarea danezului

Florin Motroc, antrenorul momentului în Bahrain! Fostul rapidist s-a calificat în finala Cupei Regelui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius1979
marius1979  •  13 Februarie 2022, 22:05

Si Ce daca….si la noi exista echipa regelui(viitorul), echipa preotului(FCSB), echipa mafiotului(CFR), echipa militarului, si nebunia poate continua……

Vezi toate comentariile (1)
Comentează