FOTBAL  »  Superliga  »  BAYERN

Daniel Pancu a răbufnit după ce Bayern a fost umilită de o nou-promovată: „Când va fi posibil în România? Noi promovăm «fundul în poartă și lungă și pe a doua»!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 13:45 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 14:27

Cel mai surprinzător rezultat al începutului de an, Bochum - Bayern Munchen 4-2, l-a determinat pe Daniel Pancu, fostul jucător și antrenor al Rapidului, să posteze pe site-urile de socializare un mesaj la adresa cluburilor din România.

Pancu s-a arătat dezamăgit de situația actuală a fotbalului românesc, unde echipele mici preferă să se concentreze numai pe defensivă.

Hagi trage un nou semnal de alarmă: „Suntem în groapă! Plângeți toți la televizor! Lăsați vrăjeala cu «uite ce a făcut Hagi»” » Ce soluție propune
FARUL - FC VOLUNARI 3-0
Hagi trage un nou semnal de alarmă: „Suntem în groapă! Plângeți toți la televizor! Lăsați vrăjeala cu «uite ce a făcut Hagi»” » Ce soluție propune

Daniel Pancu: „Noi promovăm «fundul în poartă și lungă și pe a doua»”

Când va fi posibil în România? Niciodată! Noi promovăm «fundul în poartă și lungă și pe a doua»! Mă refer la echipele mici! Cum se dezvoltă copiii când le ceri să se uite mai întâi la poarta lor și după la poarta adversă?!”, a scris Daniel Pancu, pe rețelele de socializare.

Bochum a învins-o pe Bayern cu 4-2, marcând toate golurile în prima repriză! Nou-promovata marcase și în debutul părții secunde, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

Viorel Hizo: „Pancu era peste Mutu, ca joc!”

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Viorel Hizo (75 de ani) a vorbit deschis despre cum era ca antrenor și a povestit un episod inedit cu Daniel Pancu.

„Dacă am fost un antrenor exigent? Cel mai corect e să spună foștii mei jucători. Am alt exemplu: Pancu. Eram la Rapid, cred că în 2001. Aveam un exercițiu cu niște corzi elastice. Pancu a zis „nea Vio, eu n-am sărit coarda niciodată!”. I-am spus „dacă faci tot programul ăsta din Poiana Brașov, sunt convins că o să joci în echipa națională! Uită de chestiile care nu-ți plac! 

Şi au ajuns în națională Iencsi, Pancu, Raț și Daniel Chiriță. A fost un meci cu Ucraina, câștigat cu 4-0, Pancu a scos un penalty și apoi a dat două goluri. Daniel era peste Mutu atunci, ca joc! La ultima fază din acel meci a vrut să dea o „scăriță” și a făcut o ruptură musculară. Pancu fusese cel mai bun de pe teren. Jucaserăm atunci cu Steaua, a fost 3-0 și el a dat un gol din lovitură liberă și încă unul cu capul”, a povestit fostul antrenor de la Rapid, Ceahlăul sau FC Vaslui.

Citește și:

„Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți

Chindia, mesaj pentru Gigi Becali după oferta pentru Paul Iacob: „Ce mai e corect azi?! Dacă-l voia, putea să-l ia de acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
224556945391005
Horneţ Mirel  •  13 Februarie 2022, 20:30

Dar tu cand ai fost antrenor, cun ai pregatit echipa sa joace ?!!!!!!! Du-te si tu langa "desteptul" de dumitrescu pentru ca va pricepeti numai la sfaturi. Atunci cand ati antrenat erati mereu dati afara cu coada intre picioare !!!!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  13 Februarie 2022, 15:27

E GREU SA AI PRETENȚII DE LA FOTBALUL ROMANESC! ECHIPE PE MARGINEA COLAPSULUI, JUCATORI NEPLĂTIȚI DE 3-4-5-6 LUNI,IAR NATIONALA MARE ÎN SECUNDA ASTA NU SE POATE BAZA PE UN ATACANT CARE SA MARCHEZE CONSTANT! ÎN 2000 ERAM SUS, ÎN 2010 ERAM ÎN PICAJ, 2022 = AMATORISM!!!

7biancorossi7
7biancorossi7  •  13 Februarie 2022, 15:02
Postat de Claude SH pe 13 Februarie 2022, 14:36

Opinie de atacant. Fotbalul se joaca respectând anumite principii, de specificul local, nu te poți aventura. CFR Cluj condusa de Sorin Cartu a jucat bine pe Allianz Arena în grupele Champions League, a avut doua bare, dar a plecat învinsă cu 3-2. La ce a folosit jocul frumos dacă ai plecat învins?

fotbalul e un produs care trebuie vandut, toti banii provin in mod direct sau indirect de la telespectatori/suporteri. Nu o sa plateasca nimeni ca sa vada echipe cum se baga cu fundul in poarta din min. 1, jocul ofensiv e in mod obiectiv placut ochiului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează