INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona pregătește un nou supertransfer » Oferă 60 de milioane pentru un campion mondial

Barcelona îl vrea pe Nabil Fekir
Foto: Imago
Barcelona îl vrea pe Nabil Fekir Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 09:52 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 14:59

FC Barcelona vrea să continue campania de transferuri importante și la vară. Catalanii au pus ochii pe Nabil Fekir (28 de ani), mijlocașul celor de la Betis. 

După ce au reușit să-i aducă în această iarnă pe Ferran Torres, Adama Traore și Aubameyang, catalanii se gândesc deja la perioada de transferuri din vară.

Acolo, principala țintă a Barcelonei este Erling Haaland, atacantul celor de la Dortmund. Totuși, catalanii pregătesc și alte transferuri, iar Nabil Fekir este unul dintre jucătorii doriți de Xavi pe Camp Nou.

Potrivit RMC Sport, Barcelona este pregătită să facă o ofertă de 60 de milioane de euro pentru campionul mondial, care mai are contract cu Betis până în 2026.

Totuși, sursa citată menționează că gruparea pregătită de Mauricio Pellegrini ar fi accepta să se despartă de mijlocașul francez doar pentru o sumă mai mare, aproximativ 80 de milioane.

7 goluriși 7 pase decisive în 29 de meciuri în toate competițiile are Fekir pentru Betis în acest sezon

Barcelona îl vrea și pe Kessie

Catalanii îl vor și pe Frank Kessie (25 de ani), mijlocașul Milanului. Contractul lui se încheie pe 30 iunie, iar ivorianul își dorește să vină la Barcelona, ​​deși sunt și alte cluburi care s-au interesat de el, precum PSG sau Liverpool. Milan, între timp, încearcă să-l convingă să rămână în Italia.

De la venirea sa la AC Milan de la Atalanta în 2019, ivorianul Kessié a progresat constant, sezon după sezon, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști de pe San Siro. De atunci, mijlocașul a evoluat în 207 meciuri pentru clubul milanez, înscriind 36 de goluri și contribuind cu 16 pase de gol. În actualul sezon de Serie A, Kessié a bifat 17 prezențe și a marcat de 5 ori.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor » Victorie dramatică în finala cu Palmeiras

Gică Hagi, tentat de planul lui Fatih Terim de a-l readuce la Galatasaray: „E cel mai bun! Dacă mă cheamă, vorbim”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  13 Februarie 2022, 12:53

Ca suporter al Realului, nu pot decât să le urez succes cu ambele transferuri. Kessie va fi cam ca Pjanic, iar Fekkir nu prea am văzut să spargă tavanul în anii petrecuți la Betis. Barca uită că are mijlocași și atacanți, dar titularii pe linia de fund încep să semene cu celebra linie a Milanului, Costacurta, Baresi, Maldini. Însă doar ca vârstă însumată.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează