INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG renunță la Thiago Silva! „Monstrul” pleacă din Ligue 1 după ce și-a luat cetățenie franceză!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 17:49

Thiago Silva, căpitanul lui PSG, la club din 2012, a fost anunțat că nu i se mai prelungește contractul în această vară.

Leonardo l-a adus, tot el îl anunță că trebuie să plece! În vara lui 2012, directorul sportiv îi convingea pe patronii qatarieni, care cumpăraseră PSG cu un an înainte, să plătească 42 de milioane pentru a-l transfera pe Thiago Silva de la AC Milan. În 2020, îi spune "monstrului", celui ce a purtat mult timp banderola de căpitan, că nu i se mai prelungește contractul. După opt sezoane pe "Parc des Princes", trebuie să plece.

21 de trofeea cucerit Thiago Silva în 8 ani la PSG, inclusiv 7 titluri în Ligue 1

Fundașul central brazilian, 35 de ani, ar fi vrut să rămână la roș-albaștri până în 2022, sperând să prindă un loc în lotul naționalei auriverde la Mondialul din Qatar. Ar fi fost ultimul său mare turneu.

Și el, și familia lui se simțeau excelent la Paris. În 2019, își luase și cetățenia franceză. Nu a fost suficient pentru Leonardo.

310 meciuria jucat brazilianul în roș-albastru, marcând 17 goluri

Thiago mai face o încercare. Acum, pe final, încă visează la trofeul Ligii Campionilor. PSG e calificată în "sferturi". Într-un Final 8, cu meciuri unice, e posibil orice.

O despărțire în triumf ar fi perfectă pentru jucătorul „carioca” și ar putea, după aceea, să se retragă acasă, la Rio. Fluminense, care l-a lansat spre Europa, ar fi gata să-l ia înapoi.

Citește și alte știri din Ligue 1

Neymar nu este cel mai valoros fotbalist de la PSG! Brazilianul, devansat de doi coechipieri + Cotele lui Ronaldo și Messi

PSG a transferat un superatacant! 50 de milioane de euro + bonus

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2020, 01:57

ar merita si el si PSG-ul , sa joace o finala de CH L....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează