INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG a câștigat Cupa, dar l-a pierdut pe Kylian Mbappe! Cât va lipsi starul francez

Kylian Mbappe a ieşit în prima repriză în lacrimi de pe teren +21   FOTO
Kylian Mbappe a ieşit în prima repriză în lacrimi de pe teren

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 10:15 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 17:52

Antrenorul celor de la Atalanta, Gian Piero Gasperini (62 de ani), a reacţionat după accidentarea lui Kylian Mbappe, starul lui PSG, din finala Cupei Franței (1-0 vs. St. Etienne) care l-ar putea scoate din cărţi pentru „sferturile" Ligii Campionilor. Francezul a ieşit în cârje, cu glezna dreaptă în atelă.

UPDATE: Conform medicilor, Mbappe are o entorsă, nu și o fractură, cum s-au temut mulți. El va rata finala Cupei Ligii Franței, în care PSG va înfrunta Lyon, formația lui Ciprian Tătărușanu, și e foarte posibil să lipsească și cu Atalanta, în Champions League.

PSG a cucerit aseară al doilea trofeu al sezonului în Franţa, însă a plătit scump, cum a titrat şi L'Equipe pe copertă, Cupa (1-0 cu St. Etienne). Tuchel se teme că nu va putea conta în finala Cupei Ligii, cu Lyon, dar mai ales în „sferturile" Ligii cu Atalanta, pe cel mai important jucător. Kylian Mbappe a ieşit în prima repriză în lacrimi de pe teren, după un atac criminal al lui Perrin (eliminat cu VAR), şi a sărbătorit succesul în cârje.

Gian Piero Gasperini, antrenor Atalanta: „Performanţa e mai mare cu toţi adversarii în teren"

Întrebat despre accidentarea suferită de viitorul adversar al Atalantei, antrenorul Gian Pier Gasperini a avut o reacţie mai mult decât fair-play: „S-a lovit Mbappe? Îmi pare rău, sper să nu fie grav. E un fotbalist foarte mare şi noi nu vrem să câştigăm pe seama ghinioanelor altora. Dacă joci împotriva unor astfel de campioni şi obţii un rezultat bun, atunci performanţa are o valoare mai mare".

Accidentare groaznică pentru Kylian Mbappe

Presa franceză a scris că la festivitate de premiere, întrebat fiind de preşedintele Emmanuel Macron ce a păţit, Mbappe i-a mărturisit că a simţit cum i-a trosnit glezna dreaptă! Lui Kylian i s-a pus o atelă pentru a-i imobiliza piciorul afectat şi face în această dimineaţă examene medicale ca să afle cât va dura recuperarea. Partida cu Atalanta va avea loc pe 12 august, în Final Eight-ul programat la Lisabona.

+17 FOTO

30 de goluriși 17 assisturi are Mbappe în 34 de meciuri jucate pentru PSG în toate competiţiile din actualul sezon. Patru goluri şi două pase decisive a dat în Cupa Franţei

EA Sports a prezentat azi primele imagini video din FIFA 21, cu Kylian Mbappe, Erling Haaland și Joao Felix printre vedete

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un rival al lui Cristiano Ronaldo, surprins de frumusețea portughezului: „Arată ca o păpușă! Foarte, foarte frumos”

Neymar aduce victoria parizienilor în finala Cupei Franței! 5.000 de spectatori pe Stade de France + Mbappe, în cârje după o accidentare serioasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează