INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO PSG, supercampioana Franței: Messi, Neymar și Sergio Ramos au făcut show la Tel-Aviv

PSG, campioana din Ligue 1, a triumfat în Supercupa Franței, scor 4-0 cu Nantes (câștigătoarea Cupei) pe arena Bloomfield din Tel-Aviv / foto: twitter.com/PSG_inside +9   FOTO
PSG, campioana din Ligue 1, a triumfat în Supercupa Franței, scor 4-0 cu Nantes (câștigătoarea Cupei) pe arena Bloomfield din Tel-Aviv / foto: twitter.com/PSG_inside

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 23:03 / Actualizat luni, 01 august 2022 09:04

PSG, campioana din Ligue 1, a triumfat în Supercupa Franței, scor 4-0 cu Nantes (câștigătoarea Cupei) pe arena Bloomfield din Tel-Aviv. 

Kylian Mbappe a fost marele absent al primului meci oficial din noua stagiune pentru PSG. Starul francezilor era suspendat, iar antrenorul Christophe Galtier și-a început astfel mandatul fără cel mai important om din ofensivă. 

VIDEO cu golurile | PSG, supercampioana Franței

Cu un nou sistem, 3-4-3, Parisul n-a avut însă nicio problemă să-și adjudece a 11-a Supercupă din istorie.

Messi a deschis scorul în minutul 22. Argentinianul profitat de o deviere norocoasă care l-a lăsat singur cu Lafont, l-a driblat superb pe portarul lui Kombouare și a înscris cu dreptul. 

Neymar a majorat diferența în prelungirile primului act, după ce a transformat sublim o lovitură liberă din marginea careului.

+5 FOTO

Show-ul a continuat și în repriza a doua. Rămas avansat, Sergio Ramos a înscris cu călcâiul (!), Lafont era departe și nu mai avea cum să intervină (57).

Tabela a închis-o Neymar (81) dintr-un penalty obținut tot de el și în urma căruia Jean-Charles Castelletto a fost eliminat.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Anglia a cucerit primul titlu european din istorie! Peste 88.000 de spectatori la finala de pe Wembley

Odată cu transferul la Cremonese, Vlad Chiricheș anunță: „Îmi voi schimba stilul de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  01 August 2022, 20:14

Messu, Neymaru si Ramosu sint niste gloabe terminate, o sa falimenteze toti dupa ce se vor retrage, oricum toata lumea ii va uita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează