INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER

PSG vânează starul lui Tottenham. Mourinho deschide ușa: „Am cel mai numeros lot”

Delle Alli a fost informat de Jose Mourinho că poate pleca
Delle Alli a fost informat de Jose Mourinho că poate pleca

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 10:59 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 11:22

PSG pregătește o mișcare senzațională în această perioadă de mercato. Parizienii îl doresc pe Dele Alli, care nu a fost în lotul lui Tottenham Hotspur în ultimele două meciuri din acest sezon. 

Mijlocașul de 24 de ani a jucat o repriză în înfrângerea suferită de Tottenham în prima etapă din noul sezon de Premier League, contra celor de la Everton. Dele Alli a fost lăsat în afara lotului care s-a deplasat în Bulgaria, pentru meciul cu Lokomotiv Plovdiv, din preliminariile Europa League. Formația antrenată de Jose Mourinho a câștigat cu scorul de 2-1 și s-a calificat în turul 3 preliminar, unde vor juca cu trupa care a eliminat Botoșaniul, KF Shkendija. 

Viitorul lui Dele Alli la Tottenham, sub semnul întrebării 

Ieri, Tottenham a învins Southampton cu 5-2, dar Jose Mourinho l-a lăsat pe Alli în afara lotului și la acest meci. The Daily Telegraph raportează că PSG a intrat în discuții pentru transferul internaționalului englez, al cărui acord cu Spurs expiră în 2024. 

Publicația britanică a adăugat că nu e încă foarte limpede cum se va realiza mutarea lui Dele Alli la PSG: împrumut cu opțiune de cumpărare sau transfer definitiv. 

Înaintea meciului cu Southampton, Mourinho a declarat că Alli nu lipsește din cauza unei accidentări, iar portughezul a ținut să menționeze că dispune de un lot foarte numeros: 

„Nu lipsește din cauza unei accidentări. Noi avem un lot foarte numeros care este foarte greu de gestionat. Nu am avut niciodată un asemenea lot și nici nu îmi place să îl am. Îmi este greu să am 18 jucători la stadion și 10 rămași la baza de antrenament – foarte mulți jucători. Avem prea mulți jucători pentru unele poziții și unii dintre ei plătesc pentru asta”.

Citește și alte știri din Premier League:

Manchester United, cel mai prost start din ultimii 60 de ani! Învinsă de jucătorul dat afară pentru o presupusă relație cu fata antrenorului

CHELSEA - LIVERPOOL 0-2. „Cormoranii” câștigă derby-ul etapei din Premier League, dubă „dubla” lui Sadio Mane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează