INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG // VIDEO Neymar va fi suspendat, nu mai joacă în acest sezon + Ce vrea să facă fanul pe care l-a lovit

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2019 09:44

În cel mai rău caz, Neymar (PSG) ar putea fi exclus opt meciuri de Comisia de Disciplină!

Neașteptat de slab Parisul în acest an. A cucerit titlul, dar a ratat alte trei trofee: Champions, Cupa Ligii și, sâmbătă, Cupa Franței, după 2-2 și 5-6 la penalty-uri în fața lui Rennes.

Ultimul eșec lasă urme adânci la roș-albaștri. De-abia îl recuperaseră pe Neymar, absent trei luni din cauza fracturii de metatarsian, și îl vor pierde iar pe brazilian.

Plângere împotriva lui?

Provocat de un fan advers, care i-a strigat "Învață și tu ceva fotbal!" în timp ce urca scările pentru a primi medalia de argint, atacantul sud-american l-a lovit pe breton și riscă să ia maximum opt etape de suspendare.

Totuși, scrie L'Équipe, Ney va fi probabil judecat potrivit unui articol din regulament cu pedeapsă mai blândă și se așteaptă să stea în tribună patru sau cinci meciuri.

Suporterul lui Rennes, care a ironizat mai mulți jucători parizieni în acea seară, susține că a suferit un vertij după lovitură și amenință că va depune plângere împotriva starului lui PSG.

Vezi AICI clasamentul și programul din Franța!

"Am reacționat greșit? Da! Dar nimeni nu poate să rămână indiferent"
Neymar, atacant PSG

3meciuri suspendare a primit Neymar în Champions League; a criticat arbitrajul după eliminarea lui PSG din "optimile" competiției

3etape va sta în tribună și Mbappé, după atacul brutal asupra unui adversar (cu talpa pe genunchi) în prelungirile finalei Cupei Franței

Nu se referea la Mbappé

După finala pierdută cu Rennes, Neymar le-a transmis un mesaj critic tinerilor din echipă. "Sunt un pic pierduți, nu ascultă de nimeni. Dacă veteranii le dau un sfat, ei răspund. Dacă antrenorul le spune ceva, ei răspund".

Mulți s-au întrebat: se referea la Mbappé? Conform L'Équipe, brazilianul ar fi fost nemulțumit de atitudinea altora. În principal, Kimpembe (23 de ani) și Nkunku (21).

Citește și:

Neymar, MM de Paris » Gest ORIBIL al brazilianului, care a urcat în tribună și a lovit un spectator!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
2131527716916751
Eugen Rusu  •  30 Aprilie 2019, 03:18

Dacā au ajuns si sā-si dea cu pārerea si despre football,femeile astea stau bine cu tupeul!

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  29 Aprilie 2019, 22:24
Postat de Muzzi Ciprian pe 29 Aprilie 2019, 18:22

ai dat pe google, dar la fel ca penibilii aia de care amintesti, habar nu ai ce cauti! breton este o persoana care vine din Bretagna franceza, asa se zice in romaneste, este inutil sa cauti cuvantul englezesc!ia ce zice DEX-ul cumetre! breton3 [At: DEX2 / Pl: ~i, ~e / E: fr breton] 1-2 smf, a (Persoană) care face parte din populația de bază a peninsulei Bretagne din Franța. 3-4 smf, a (Om) originar din Bretagne. 5 smp Populație care locuiește în Bretagne. 6 a Care aparține bretonilor3 (1). 7 a Care aparține bretonilor3 (5). 8 a Privitor la bretoni3 (1). 9 a Privitor la bretoni3 (5). 10 a Care este specific peninsulei Bretagne. 11 a Care este specific bretonilor3 (5). 12 a Care provine din peninsula Bretagne.

Corect, dar asta ar presupune și o tura pe la harta Franței, sa vadă dacă Rennes e sau nu in Bretagne.. ca altfel de unde sa știe? Și cum sa facă legătura? Bine ca nu s-a gândit la nea Piți când a citit “breton”

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  29 Aprilie 2019, 20:21

Neymar e un circar și un trișor. PSG si-a luat o mega țeapă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează