INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG visează la o echipă de cinci stele cu Messi, Ronaldo și Neymar: ”Banii nu sînt o problemă. Totul depinde de jucători”

Ambele vedete ale Barcelonei sînt dorite la Paris
Ambele vedete ale Barcelonei sînt dorite la Paris

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 18:43

PSG are o nouă strategie și speră să aducă la club toate vedetele fotbalului. Parizienii visează să transfere tot podiumul de la gala ”Balonului de Aur”.

Messi, Ronaldo și Neymar sînt primele ținte, însă arabii care controlează clubul nu s-ar opri aici: s-au interesat și de Levandowski, Reus, Aguero, Griezmann și Hazard.

”O sută, o sută cincizeci de milioane ca sumă de transfer nu e o problemă. Nici un salariu de 20 de milioane de euro. Totul depinde de jucători”, susțin surse din cadrul cublului, conform L'Equipe.

Dacă banii nu sînt o problemă, în schimb interdicția la transferuri pe care UEFA a aplicat-o cluburilor din Madrid ar putea complica negocierile cu jucătorii de la Real și Atletico.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bdgeorge23
bdgeorge23  •  15 Ianuarie 2016, 21:18

nu mai fi rau a vazut el Mondialul din 2012 la bulgari...cred ca era in reluare ala din 2010....

iobag
iobag  •  15 Ianuarie 2016, 21:00

Si asa vor ajunge un fel de real madrid din epoca galactica ,cand morientes era in varf de forma dar n avea loc in echipa, makelele pleca pentru ca starurile noi veneau cu salarii de 5 ori mai mari si n au castigat nimic vreo 3 ani pana sa se prinda ca nu merge.

neaga1900
neaga1900  •  15 Ianuarie 2016, 20:54

Indivizii de la gsp de mai mult timp isi iau stirile din Spania: Marca si Mundo Deportivo sunt principalele lor tinte, numai, ca ei nu iau stirea cum e data acolo ci o pipereaza maria lor! deja imi e asa de sila.... Unde sunt Doamne adevaratii gazetarii l

Vezi toate comentariile (6)
Comentează