INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG vrea să mai bată un record fabulos » Cec în alb oferit lui Zidane de Nasser Al-Khelaifi

Zinedine Zidane
(foto: Guliver/Getty Images)
Zinedine Zidane (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 martie 2018 11:27

Nasser Al-Khelaifi, patronul lui Paris Saint-Germain, nu a digerat cu uşurinţă un nou sezon nereuşit al formaţiei sale în Liga Campionilor și vrea să aducă un antrenor care să obțină gloria europeană, Zinedine Zidane, scrie The Sun.

Potrivit sursei citate, Unai Emery, actualul antrenor al liderului din Ligue I, s-ar afla deja cu bagajele la uşă, spaniolul urmând să o părăsească pe PSG la finalul acestei stagiuni.

În locul acestuia, Al-Khelaifi intenţionează să facă o nouă mutare de senzaţie şi să îl aducă pe "Zizou" (45 de ani), câştigător al ultimelor două ediţii de Champions League, cu Real Madrid, şi calificat deja în sferturile de finală din acest sezon. Omul de afaceri din Qatar ar plănui să îi ofere un "cec în alb" tehnicianului francez, prin care să îl lase pe Zidane să îşi stabilească singur salariul ce va urma să îl primească, fapt care îl poate face pe acesta cel mai bine plătit antrenor din lume.

Astfel, Zidane s-ar putea întoarce în ţara natală, unde este considerat o adevărată legendă, reuşind să câştige alături de naţionala Franţei Campionatul Mondial din 1998 şi Campionatul European din 2000.

Numit "principal" la Real Madrid, la începutul anului 2016, Zidane şi-a trecut deja în cont două trofee Champions League, două Supercupe ale Europei, două Campionate Mondiale ale Cluburilor, un titlu în La Liga, Cupa şi Supercupa Spaniei.

În cazul în care varianta Zidane nu se va materializa, englezii scriu că PSG are şi variante de rezervă, iar printre acestea s-ar afla Luis Enrique, rămas liber de contract după despărţirea de Barcelona, din vara anului trecut. Antonio Conte, care este pe picior de plecare de la Chelsea, sau chiar Jose Mourinho, în cazul în care portughezul nu va mai continua la Manchester United şi în sezonul următor, sunt și ei posibile soluții pentru PSG.

sursa: thesun.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fc_mioritza
fc_mioritza  •  23 Martie 2018, 13:01

Il vrei la Fotbal Club FCSB? Al poate loa Gigi?

cristiancelmare
cristiancelmare  •  23 Martie 2018, 12:23

Pai si ,"regele" nostru gica hagi nu e in cărți. ?

10207223727408627
Papaia Antoniadis  •  23 Martie 2018, 12:21

The Sun chiar e o sursa "serioasă" :-) Citind gsp.ro ma întreb câteodată dacă nu cumva asta e un redirect către timesnewroman.ro...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează