INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

PSV - Vitesse 5-0 // VIDEO Performanță incredibilă a lui Donyell Malen: cinci goluri din cinci! Nu se mai întâmplase de 55 de ani

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 12:19

Donyell Malen, 20 de ani, a marcat toate cele cinci goluri la Eindhoven: „Nu cred că se poate mai mult de atât”.

La doar opt zile după debutul perfect la naționala Olandei, gol și 4-2 pe terenul Germaniei, Donyell Malen reușește la doar 20 de ani o altă performanță greu de atins. La 5-0 cu Vitesse a fost numai el pe teren, marcând cinci din cinci. Primul cu piciorul drept, două cu capul și ultimele din penalty.

În istoria lui PSV Eindhoven, doar trei jucători au punctat de cinci ori într-un meci: Coen Dillen, în 1959, Bert Theunissen, în 1964. Și Malen, după 55 de ani!

"Nu cred că se poate mai mult de atât!", a exclamat Donyell în culmea fericirii, fiind felicitat și de antrenorul său, Mark van Bommel: "Și eu am înscris patru goluri într-o partidă. Dar cinci? Excepțional!".

"Un jucător care marchează cinci goluri într-un meci are ceva de spus în fotbal. Malen a avut o săptămână mare"
Mark van Bommel, antrenor PSV

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcu1948
fcu1948  •  15 Septembrie 2019, 13:06

Și ce mare scofala sa marchezi 5 goluri intr-un singur meci la 20 de ani? Pai “prențișorul” Hagi a înscris 5 in tot campionatul. Asta da performanța!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează