INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Pumni, kung-fu şi sînge » Doi jucători de la Hamburg s-au bătut la antrenament. Al treilea a avut capul spart!

Filmul incidentelor de la Hamburg: Son (păr roşcat) se răzbună pe nevinovatul Tolgay (dreapta) +2   FOTO
Filmul incidentelor de la Hamburg: Son (păr roşcat) se răzbună pe nevinovatul Tolgay (dreapta)

Articol de - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 20:51

Sîrbul Rajkovici l-a atacat pe sud-coreeanul Son, care, încercînd să riposteze, l-a lovit pe Tolgay. Neamţul de origine turcă voia să-i despartă.

Într-o zi de vineri, 13, antrenamentul lui Hamburger SV s-a transformat într-o repriză de box şi arte marţiale.

Slobodan Rajkovici, 23 de ani, fundaşul central de 1,91 m, l-a certat pe sud-coreeanul Son Heung-Min, 20 de ani: "Nu mai rata! Un atacant trebuie să dea goluri". Asiaticul i-a răspuns, cei doi au trecut rapid la insulte, iar sîrbul a mers şi mai departe. A sărit să-l bată pe Son.

Ultimul a recepţionat o lovitură, apoi a vrut să se răzbune. Un picior a zburat prin aer în stil kung-fu, dar a ratat ţinta. Nici pumnul său nu l-a atins pe Rajkovici, ci pe Tolgay Arslan (21 de ani), punîndu-l la pămînt. Neamţul de origine turcă avea capul plin de sînge. Medicii i-au închis rana cu 4 puncte de sutură.

Nebunia de la antrenament l-a înfuriat pe preşedintele clubului, Carl Jarchow: "Rajkovici ştie că nu aşa rezolvăm conflictele la Hamburg". Sîrbul a fost trimis la echipa a doua şi pus pe lista de transferuri. În timp ce sud-coreeanul va fi amendat.

"Nu tolerăm un asemenea comportament. Jucătorii trebuie să se respecte, nu să se bată. Vor fi pedepsiţi" ( Thorsten Fink, antrenor HSV)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează