INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA MONDIALĂ

„Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie” » Fanii care merg în Qatar sunt avertizați: riscă până la 7 ani de închisoare!

Cupa Mondială din Qatar este programată între 21 noiembrie și 18 decembrie // foto: Guliver/gettyimages
Cupa Mondială din Qatar este programată între 21 noiembrie și 18 decembrie // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 10:14 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 10:28

Fanii care vor călători în Qatar pentru Cupa Mondială din iarnă se vor lovi de legile stricte din țara asiatică. „Sexul este exclus din meniu, cu excepția cazului în care veniți ca soț și soție”, spune o sursă din poliție pentru tabloidul britanic Daily Star.

Între 21 noiembrie și 18 decembrie, Qatar va găzdui Cupa Mondială din 2022. O ediție aparte, desfășurată toamna-iarna pentru prima dată în istorie.

Turneul final din Qatar va fi special din mai multe puncte de vedere. Persoanele care vor merge în Qatar pentru a-și susține reprezentativele sau ca spectatori neutri vor fi nevoiți să aibă mare grijă la legile locale.

„Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie”

Printre altele, cele legate de sex. Tabloidul englez Daily Star scrie că sexul între persoanele care nu sunt căsătorite este pedepsibil cu închisoare până la 7 ani.

O sursă din poliție a transmis: „Sexul este exclus din meniu, cu excepția cazului în care veniți ca soț și soție. Cu siguranță nu vor exista aventuri de o noapte la acest turneu”.

Avertisment înainte de Cupa Mondială din Qatar: „Nu vor exista petreceri și aventuri de o noapte”

Aceeași sursă avertizează: „Nu vor exista petreceri deloc, sincer. Toți oamenii trebuie să fie atenți la asta, în cazul în care nu vor să riște să meargă la închisoare. Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie. Fanii trebuie să fie pregătiți”.

Sexul între persoanele necăsătorite, precum și homosexualitatea sunt interzise în Qatar, care pedepsește aceste acte cu închisoare până la 7 ani.

„Manifestările publice de afecțiune nu sunt privite cu ochi buni, nu fac parte din cultura noastră - asta este valabil pentru toată lumea”, a transmis Nasser al-Khater, directorul executiv al turneului din Qatar.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal la naționala Franței, Mbappe vs președintele federației: „Eram supărat din cauza rasismului, nu a penalty-ului”

PSG pregătea anunțul angajării lui Zidane, dar francezul s-a răzgândit în ultima clipă! Așteaptă un semn de la altă echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
adriann_
adriann_  •  12 Iulie 2022, 17:17
Postat de liviuemil pe 20 Iunie 2022, 15:28

Ba exista. Nu ai invatat statele lumii la geografie in clasa a VII-a? SUA si USA e una si aceeasi. Doar ca Romana si Engleza sint limbi diferite.

El e patriot american deja, nu-i mai spune SUA pe romaneste, ii spune direct USA in engleza :)) In rest, n-o sa-i auzi pe postacii astia zicand ceva de faptul ca "partenerul strategic" ne tine cu vize in vreme ce ungurii au scapat de ele de mult. Cica avem rata de respingere mare, de parca pe aia n-o regleaza ambasada SUA din fiecare tara cum vrea (ajunge ca tanti de la ghiseu sa se mai spuna alora din cand in cand ca le liseste una-alta si sa vezi cum scade mriaculos rata aia de respingere, daca se vrea).

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  21 Iunie 2022, 12:05
Postat de AdiOvi pe 20 Iunie 2022, 18:53

Mentalitate tipic românească, vezi gunoiul din ochii altora, dar nu vezi bîrna din ochii tăi. Mă intreb ce şti tu de libertatea din USA şi de unde. Că daca ai citit din presa românească este clar că habar n-ai.

No, bn ca stii matale, muricanule :))) Si da, Romania e cum e, dar macar pe aici nu se poarta culorile curcubeului si nu se ofenseaza nimeni daca spui "negru". *** decat SUA, cu alte cuvinte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2022, 19:07
Postat de AdiOvi pe 20 Iunie 2022, 18:53

Mentalitate tipic românească, vezi gunoiul din ochii altora, dar nu vezi bîrna din ochii tăi. Mă intreb ce şti tu de libertatea din USA şi de unde. Că daca ai citit din presa românească este clar că habar n-ai.

Probabil stă pe grupuri îndoielnice de fb, unde-i prezintă ăia frânturi interpretate. Mulți români sunt manipulați cu metoda asta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează