INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Scandal la naționala Franței, Mbappe vs președintele federației: „Eram supărat din cauza rasismului, nu a penaltyului”

Atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, foto: Imago
Atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2022 10:14 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 10:43

Atacantul lui PSG, Kylian Mbappe, a reacționat vehement pe rețelele de socializare, după ce Noel Le Graet, președintele Federației Franceze, a spus că Mbappe a vrut să se retragă de la națională, după penaltyul ratat la București, la Euro, cu Elveția.

E mereu neliniște în fotbalul francez în ultimul timp. Și Kylian Mbappé e iar supărat. S-a liniștit la PSG, a reaprins conflictul cu federația, într-un moment de cădere a naționalei, fără nicio victorie în Liga A și fără nicio șansă de a mai prinde turneul final de Nations League. 

Carlo Ancelotti, dezvăluiri delicate despre relația cu Roman Abramovich: „Am câștigat cu 6-0, dar m-a chemat la el acasă să mă ia la rost. Mă simțeam ca un condamnat la moarte”
PREMIER LEAGUE
Carlo Ancelotti, dezvăluiri delicate despre relația cu Roman Abramovich: „Am câștigat cu 6-0, dar m-a chemat la el acasă să mă ia la rost. Mă simțeam ca un condamnat la moarte”

„Kylian Mbappe era furios, nu mai voia să joace”

În interviul pentru Le Journal de Dimanche, Noël Le Graët, președintele FFF, a confirmat că atacantul parizian îl anunțase că vrea să se retragă de la națională după Euro 2020, ceea ce se zvonise încă de atunci, susținând însă că penaltyul irosit la București, la 4-5 cu Elveția, în „optimi", era cauza protestului său. 

„Ne-am întâlnit după Euro, cinci minute, în biroul meu. Era furios, nu mai voia să joace pentru Franța. Simțea că federația nu l-a apărat pentru criticile ce au urmat după ratarea loviturii de pedeapsă. Știți cum e el, un învingător. Era foarte frustrat, ca noi toți, de eliminare", a declarat Le Graët. 

Kylian Mbappe: „El considera că nu a fost rasism" 

Cuvinte care l-au deranjat pe KM7. A reacționat dur pe Twitter: „I-am explicat că supărarea mea era legată de rasism și nu de acel penalty. Dar el considera că nu a fost rasism în cazul meu". 

După replica lui Mbappé, președintele a făcut un pas în spate. Întrebat de RMC Sport, acesta a spus: „Sunt de acord cu el. Am înțeles totul și nu e nicio problemă cu Kylian. Am apreciat întotdeauna personalitatea lui". 

57de selecții are Kylian Mbappé la naționala Franței, pentru care a marcat 27 de goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

PSG pregătea anunțul angajării lui Zidane, dar francezul s-a răzgândit în ultima clipă! Așteaptă un semn de la altă echipă

Transferul lui Ionuț Radu va fi rezolvat în orele următoare: „Agenții și-au dat acordul”

Playtech: ȘOC! Postul TV din România care se dezice de Anamaria Prodan. I-au scris greșit și numele


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează