INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Qatarul dă înapoi? Negocieri în toi cu șefii FIFA

Qatarul dă înapoi? Vor putea juca și fotbaliștii nevaccinați la Mondial?! // sursa foto
Qatarul dă înapoi? Vor putea juca și fotbaliștii nevaccinați la Mondial?! // sursa foto

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 13:16 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 14:40

FIFA negociază cu autoritățile de la Doha pentru a le permite participarea la turneul final din 2022 și jucătorilor, oficialilor și fanilor nevaccinați. Doar în baza unor teste negative!

Vara trecută, în iunie, premierul și ministrul de interne qatarian, șeicul Khalid bin Khalifa bin Abdul Aziz al-Thani, a anunțat că fanii nu vor putea asista anul viitor la meciurile de la Mondial dacă nu vor fi vaccinați. Și autoritățile de la Doha voiau ca toți participanții la turneul final, inclusiv jucătorii, membrii staffurilor tehnice și oficialii, să aibă certificatul de vaccinare.

Teama federațiilor: sunt mulți internaționali nevaccinați!

Se declanșase alarma în toate federațiile, pentru că sunt mulți internaționali care refuză să se vaccineze, inclusiv printre „tricolori”.

O știre de ultimă oră le dă speranțe că se va găsi o altă soluție. Potrivit Associated Press și Daily Mail, surse apropiate de acest caz au aflat că FIFA negociază cu reprezentanții Qatarului pentru a le permite și celor fără vaccin să participe la CM 2022. Numai în baza testelor negative sau dovedind că s-au refăcut după ce au fost infectați cu coronavirus.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Avem o rată mai mare de vaccinați la prima reprezentativă decât cea a țării”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mâine începe Final Four-ul Nations League » Mancini vrea hat-trick de trofee cu Italia

Tensiuni în Hexagon » Mbappe, furibund: „Dacă naționala e fericită fără mine, atunci sunt gata să plec!”

Playtech: Cum i-a scăpat Elena Lasconi pe locuitorii din Câmpulung Muscel de facturile mari la energie. Oamenii sigur sunt fericiți


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  05 Octombrie 2021, 17:36

Va fi din ce in ce mai greu de tinut astfel de competitii. La Tokyo a fost un mare fiasco. Urmeaza JO de iarna din China care inca nu se stie sigur daca se vor mai tine sau nu. Oricum fara spectatori este bataie de joc. Nu mai vorbim de pierderile pe care le sufera cel care organizeaza acea competitie. Poate dupa ce se trece de aceasta nebunie numita COVID sa se revina la normal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează