INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Radja Nainggolan, afacere cu un traficant de droguri pentru o organizație teroristă, condamnat la 8 ani de închisoare!

Radja Nainggolan, Foto: Imago Images
Radja Nainggolan, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 13:25 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 13:50

Radja Nainggolan (34 de ani) a lansat o companie împreună cu Ibrahim Ahmadoun, judecat și condamnat în Statele Unite după ce a încercat să ajute Hezbollah să introducă în Europa 1.000 kg de cocaină.

Controversatul fotbalist flamand era cândva unul dintre cei mai valoroși jucători ai naționalei Belgiei, foarte apreciat în Serie A, mai ales la AS Roma. Astăzi, la 34 de ani și jumătate, e sub contract cu Antwerp, dar apare în presă mai mult cu scandaluri. Unul după altul. 

Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba
AS ROMA
Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba

Radja Nainggolan, afacere cu un condamnat

Săptămâna trecută, mijlocașul a lansat o companie care închriază avioane private și vile de lux în lumea întreagă, mai ales pentru fotbaliști. 

Presa belgiană a aflat cine îi este partener la această afacere. Ibrahim Ahmadoun, un infractor condamnat! În decembrie 2011, brigada antidrog a poliției dominicane a interceptat o aeronavă privată, înregistrată în Statele Unite, care urma să zboare spre Antwerp. Gata să introducă 1.000 de kilograme de cocaină în Europa. 

Ibrahim Ahmadoun, 8 ani de închisoare în Statele Unite

Investigatorii au descoperit și cine ar fi trebuit să preia transportul în orașul flamand. Chiar Ahmadoun. Acesta ajuta organizația teroristă libaneză Hezbollah în traficul de droguri. 

Arestat, a fost extrădat și judecat în SUA. Și condamnat la 8 ani de închisoare!

Citește și:

Incredibil ghinion! Al 4-lea turneu final pierdut de unul dintre cei mai buni jucători germani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
endervisa
endervisa  •  10 Noiembrie 2022, 16:58

Wow… aveti tupeu sa scrieti astfel de articole cand voi colaborati cu condamnati si ii mentionati in 70% din articolele promovate zilnic?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează