INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

REZUMAT VIDEO Radu Drăgușin a fost ales jucătorul meciului. Ce au scris ziarele din Italia despre fundașul român

Radu Drăgușin a plutit peste toți adversarii // Foto: Imago
Radu Drăgușin a plutit peste toți adversarii // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 11:20 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 13:09

Radu Drăgușin (21 de ani), integralist în apărarea celor de la Genoa, a primit nota 7 în Gazzetta dello Sport pentru evoluția contra Veronei. „Și-a împins echipa de la spate și a înscris. Dreptul său decisiv a deblocat jocul. Eficient în faza defensivă, ofertant pe atac”.

Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste bună din Italia, înaintea partidelor decisive din preliminariile Euro 2024, cu Israel și Elveția. Radu Drăgușin a făcut, aseară, cel mai bun meci din acest sezon și a fost desemnat de Gazzetta dello Sport MVP-ul întâlnirii cu Hellas Verona (1-0). 

Reacția lui Radu Drăgușin după golul decisiv marcat pentru Genoa: „E o răsplată pentru toată munca”
GENOA - VERONA 1-0
Reacția lui Radu Drăgușin după golul decisiv marcat pentru Genoa: „E o răsplată pentru toată munca”

Stoperul român a luat nota 7, unicul cu acest calificativ pe „Luigi Ferraris"! „Drăgușin a împins de la spate echipa lui Gilardino și a înscris. Dreptul său decisiv a deblocat jocul. Eficient în faza defensivă, ofertant în atac", l-a lăudat cotidianul roz pe „tricolor".

Il Secolo XIX: "Radu a fost patronul jocului"

"Voleul său a pus sigiliul pe victoria lui Genoa. Supergolul cu Verona a decis un meci crucial pentru viitor. Radu a fost patronul jocului. A adus trei puncte esențiale cu primul gol în Serie A

L-a avut special în grijă pe Djuric, mai ales la baloanele aeriene. Când a fost de luptat la cote înalte, le-a interceptat și le-a pasat. Nu s-a complicat la mingile pe jos.

La 0-0 s-a hotărât să se remarce și în atac și, ca un vârf, a fructificat assistul lui Haps. Fără Bani, a fost patronul apărării. Când Verona a forțat egalarea nu s-a lăsat surprins. De netrecut", l-a caracterizat cotidianul local Il Secolo XIX, care a fost mai generos, acordându-i 7,5 (cea mai mare notă a partidei).

"Prima bucurie în Serie A aduce 3 puncte"

Și agenția Tuttomercatoweb.com i-a apreciat prestația (nota 7): „S-a insinuat în careul advers cu lumina stinsă, ca un atacant experimentat, a armat dreptul, șutând din voleu, și l-a bătut pe Montipo. Prima reușită în Serie A a adus trei puncte". 

„Pianeta Genoa” s-a situat pe aceeași linie: „Drăgușin a fost cel mai bun de pe teren. A semnat un gol de golgheter adevărat, a mai ratat altul la finalul partidei și a exultat ca și cum ar fi reușit doppietta. Radu a perforat poarta Veronei". 

A fost al cincilea gol la Genoa, primele patru fiind marcate cu capul, toate în Serie B, iar Drăgușin a devenit al doilea român care punctează pentru Grifonul genovez în Serie A, după Dan Petrescu.

Fostul fundaș al lui Juventus strălucește, a înscris cu un voleu mortal, primul din Serie A
Tuttosport, cotidian italian

5,5este nota primită de Pușcaș pentru cele 54 de minute bifate cu Verona în cotidianul Il Secolo XIX, care a remarcat aceeași problemă a sa în fața porții, care l-a împiedicat să marcheze în două rânduri

VIDEO Rezumatul meciului Genoa - Verona

Citește și 

Strategia lui AC Milan pentru a-l transfera pe Radu Drăgușin » De ce au rossonerii urgentă nevoie de fundașul român
ITALIA
Strategia lui AC Milan pentru a-l transfera pe Radu Drăgușin » De ce au rossonerii urgentă nevoie de fundașul român
Olimpiu Moruțan a jucat puțin mai mult de o repriză în înfrângerea lui Ankaragucu » Trupa din capitala Turciei a suferit un eșec usturător
TURCIA
Olimpiu Moruțan a jucat puțin mai mult de o repriză în înfrângerea lui Ankaragucu » Trupa din capitala Turciei a suferit un eșec usturător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează