INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acord cu Genoa până în 2027 » Drăgușin a făcut vizita medicală și începe astăzi antrenamentele

Radu Drăgușin, Foto: Instagram
Radu Drăgușin, Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 13:04 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 13:31

Radu Drăgușin (20 de ani) a acceptat până la urmă transferul în Serie B, la Genoa, ca parte a tranzacției pentru Andrea Cambiaso (22 de ani). Pe lângă transferul definitiv, Juventus mai plătește 4 milioane €.

După săptămâni întregi de tergiversări, telenovela Radu Drăgușin a ajuns la epilog. „De data asta chiar s-a făcut: a semnat până în 2027!”, titrează astăzi cotidianul Il Secolo XIX și anunță acordul încheiat cu Genoa. 

Agentul său, Florin Manea, a pus la punct ieri ultimele detalii ale transferului și contractului cu echipa retrogradată în Serie B, în timp ce fundașul român de 20 de ani a trecut cu bine peste vizita medicală la echipa rossoblu. Iar de astăzi, începe pregătirile sub comanda antrenorului Alexander Blessin, alături de noii săi colegi.

Rangers a cumpărat înlocuitor pentru Ianis Hagi » Transfer din Bundesliga oficializat de scoțieni
SCOȚIA
Rangers a cumpărat înlocuitor pentru Ianis Hagi » Transfer din Bundesliga oficializat de scoțieni

Drăgușin, fără ofertă din Serie A

Nu a fost de ajuns mesajul primit din Los Angeles de la Giorgio Chiellini pentru ca Drăgușin să se lase convins să facă un pas în spate. După împrumuturile la Sampdoria și apoi la Salernitana, Radu și-a dorit să joace tot la un club din Serie A, dar n-a primit nicio ofertă

A apărut varianta de a fi inclus ca monedă de schimb în transferul lui Andrea Cambiaso, pe care l-a întârziat, prin ezitările sale, într-atât încât Juventus era gata să ofere alți jucători formației din Liguria. Sau să achite cash întreaga sumă convenită pentru apărătorul lateral.

Drăgușin nu are asigurat postul de titular la Genoa

Bianconerii l-au evaluat la șase milioane de euro, mult peste cota sa de pe Transfermakt, 3,5 milioane, astfel că nu au mai plătit „Grifonului" decât o diferență de patru milioane

Dar asta nu-i asigură postul de titular la Genoa, unde se vor schimba multe în această vară. Drăgușin e al cincilea român care va juca în Serie B în sezonul viitor, după Valentin Mihăilă și Dennis Man (Parma), Marius Marin (Pisa) și Daniel Booca (Frosinone).

VIDEO Ce relație are Florin Bratu cu Radu Drăgușin: „Îmi reproșez că nu l-am băgat mai devreme în acel meci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Premieră pentru Ionuț Radu la noua echipă » Portarul beneficiază de o șansă rară

Transferul verii în Premier League a devenit ținta ironiilor, după un singur meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
danglumetu
danglumetu  •  13 Iulie 2022, 20:51
Postat de dobrin pe 13 Iulie 2022, 18:05

Ma bucur ca a ajuns si el sa joace, ca ma saturasem sa aud ca e rezerva. Ar trebui sa-si concedieze urgent impresarul, ca il face de ras.

cine spune ca o sa joace? si el si ionut radu sint din categoria alibec-zicu-daminuta!

dobrin
dobrin  •  13 Iulie 2022, 18:05

Ma bucur ca a ajuns si el sa joace, ca ma saturasem sa aud ca e rezerva. Ar trebui sa-si concedieze urgent impresarul, ca il face de ras.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează