INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin! Gazzetta dello Sport a făcut azi marele anunț

Radu Drăgșin, fundașul de 18 ani al lui Juventus, anunțat titular diseară cu SPAL în „sferturile” Cupei, s-a înțeles cu campioana Italiei, iar semnătura rămâne o formalitate, salariul oferit fiind la nivelul perspectivelor lui.
Radu Drăgșin, fundașul de 18 ani al lui Juventus, anunțat titular diseară cu SPAL în „sferturile” Cupei, s-a înțeles cu campioana Italiei, iar semnătura rămâne o formalitate, salariul oferit fiind la nivelul perspectivelor lui.

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 18:27 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 20:39

Radu Drăgușin, fundașul de 18 ani al lui Juventus, anunțat titular diseară cu SPAL în „sferturile” Cupei, s-a înțeles cu campioana Italiei, iar semnătura rămâne o formalitate, salariul oferit fiind la nivelul perspectivelor lui.

Leipzig, Tottenham și Newcastle pot să aștepte mult și bine. "Drumurile lui Radu Drăgușin și Juve nu se despart. Lucrurile merg, clar și sigur, în direcția prelungirii înțelegerii până în 2025. Dialogul decurge rapid și pozitiv. Mai sunt unele detalii, dar acordul e tot mai aproape", anunță azi Gazetta dello Sport. 

Cotidianul roz a explicat că "directorul sportiv Fabio Paratici îi propune un contract în concordanță cu nivelul așteptărilor de la internaționalul român de tineret, iar antrenorul Andrea Pirlo îi acordă credit. Dovadă că în meciul cu SPAL va fi iar titular, alături de Demiral și De Ligt".

Radu Drăgușin, salariu de până la un milion la Juventus

GdS mai precizează că, așa cum procedează de obicei, anunțul va fi făcut la momentul oportun, dar semnăturile pe acord par o formalitate. Drăgușin, 18 ani, a strâns deja trei prezențe la seniorii bianconeri, jucând în toate competițiile, mai puțin Supercupa Italiei, primul trofeu cucerit cu Juve. Actualul contract este valabil până la sfârșitul acestei stagiuni și Radu ar urma să câștige apoi un salariu anual de debutant în Serie A, cu o sumă cuprinsă între 500.000 şi un milion de euro.

Citește și alte știri din Serie A:

INTER - AC MILAN 2-1. Ciprian Tătărușanu are planuri mari: „Vreau să mai joc 5-6 ani” » Ce spune despre derby-ul cu Inter

VIDEO + FOTO Ștefan Radu, victorie în fața echipei lui Vlad Chiricheș » Lazio atacă pozițiile de Champions League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  27 Ianuarie 2021, 21:48

Pe speudo ziarist il roade invidia ca nu va castiga in toata viata lui cat va lua copilul asta intr-un an.

bavaria
bavaria  •  27 Ianuarie 2021, 20:55

"salariu de debutant intre 500.000 si un milion de euro". adica mai domnu Scorpie,habar n-ai cat dar scrii si tu acolo o suma in euro cu 5-6 zerouri ca sa te da-i interesant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează