INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rămâne Radu Drăgușin la Juventus? „Mai multe echipe și-au arătat interesul pentru fundașul român”

Radu Drăgușin (18 ani)
Radu Drăgușin (18 ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 22:20 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 23:46

Radu Drăgușin (18 ani) a debutat în acest sezon la campioana en-titre a Italiei, Juventus, iar fundașul român negociază prelungirea contractului cu „Bătrâna doamnă”, care expiră în această vară.

Radu Drăgușin a început să se antreneze cu prima echipă a trupei din Torino în acest sezon și a debutat la Juventus în Liga Campionilor, împotriva lui Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu. Drăgușin a fost introdus de Andrea Pirlo în minutul 69, în locul lui Merih Demiral.

Presa din Italia: „Juventus și Drăgușin sunt în discuții avansate. Mai multe echipe s-au interesat de el”

Juventus şi Radu Drăguşin sunt în discuţii foarte avansate pentru prelungirea contractului. Este pregătit un contract pe cinci ani, chiar dacă Newcastle şi Wolfsburg şi-au arătat interesul pentru tânărul fundaş central” a scris Nicolo Schira, jurnalist italian și expert în transferuri, pe contul său de Twitter.

Cerințele lui Radu Drăgușin pentru prelungirea contractului cu Juventus

„Nu pretinde să ajungă titular, nici condițiile financiare nu sunt un impediment, ci doar vrea să i se ofere perspective de creștere”, scrie Gazzetta dello Sport în luna februarie. Românul e curtat de Leipzig, Tottenham și Newcastle, și a intrat mai nou și în atenția celor de la Crystal Palace.

VIDEO. Cum putea ajunge Drăgușin la Craiova: „Am zis că n-am mai văzut așa fundaș în România de la Gică Popescu”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sergiu Hanca, gol superb în Polonia » Încă o veste bună pentru selecționerul Mirel Rădoi

Un căpitan de legendă ar putea fi selecționerul Germaniei împotriva României, pe 8 octombrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează