INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Drăgușin, piedică spre salvare: „Groaznică eroare care a condamnat-o pe Salernitana!”

Radu Drăgușin , Foto-IMAGO
Radu Drăgușin , Foto-IMAGO

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 12:19 / Actualizat marti, 03 mai 2022 14:28

Radu Drăgușin (20 de ani), introdus în minutul 85 al partidei Atalanta – Salernitana (1-1), a ieșit întârziat la ofsaid și a permis gazdelor să egaleze. „Salernitana merita să câștige, dar neatenția românului costă”, îl critică italienii.

Salernitana a fost foarte aproape să lege a patra victorie în Serie A care i-ar fi permis s-o egaleze pe Cagliari, la limita zonei retrogradării. Oaspeții au condus cu 1-0 până spre final, la Bergamo, dar n-au scos decât o remiză (1-1), încasând gol în minutul 88. Din păcate, coautor la reușita lui Pasalic a fost Radu Drăgușin. 

Intrat de trei minute, fundașul român n-a făcut pasul la ofsaid și l-a ținut în joc pe croat, deschis de pasa trimisă de Malinovsky. „A fost unica acțiune ce a prins-o dezechilibrată pe Salernitana!”, scrie Gazzetta dello Sport.

Drăgușin, piedică spre salvare: „Nouă achiziție care nu s-a impus”

Neatenția lui Drăgușin i-a atras critici și 5,5 în presa italiană. „În mod normal nu ar fi trebuit notat, dar greșeala de la gol a fost horror. Și-a condamnat echipa, care merita să câștige cele trei puncte și să producă surpriza. Excluderea sa dintre titulari arată a respingere, este una dintre noile achiziții care nu s-a impus”, a comentat agenția Tuttomercatoweb.com. 

Și Sportmediaset i-a reproșat poziționarea defectuoasă: „Deloc norocoasă introducerea sa în teren spre sfârșit. A fost prea lent la cornerul gazdelor ce a precedat golul lui Pasalic”.

36 de minute în 2 luni a prins Drăgușin la Salernitana

Drăgușin fusese integralist de cinci ori consecutiv la debutul în echipa granata, după împrumutul de la Juventus, dar a ajuns să joace mai puțin decât la Sampdoria în prima parte a sezonului. 

În ultimele opt etape nu a strâns decât două prezențe, din postura de rezervă, și 36 de minute. Nu și-a mai găsit loc nici ca stoper, nici ca jucător de bandă, în dreapta.

Cu 4 etape înainte de final, Salernitana ocupă locul 18 în Serie A și este la 2 puncte de ultimul loc ce asigură menținerea în prima ligă.

20 de meciuriare Radu Drăgușin în acest campionat, 13 la Sampdoria și 7 la Salernitana, fiind titular de nouă ori

VIDEO. Rezumat Atalanta - Salernitana (1-1)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ajuns rezervă la Barcelona, Memphis Depay și-a decis viitorul!

GSP l-a găsit pe „Căpcăunul” Fabbiani în Argentina » Dialog exploziv: „Paszkany m-a bănuit că m-am dat la iubita lui și că am fost cumpărat de Becali!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
865817293525504
Tudor Averchi  •  03 Mai 2022, 18:18

Deci nu se poate .. intrase de 3 minute omu .. :)) cum sa Strici o munca de 90 de minute …

sibelius
sibelius  •  03 Mai 2022, 16:27
Postat de matboogie pe 03 Mai 2022, 16:06

A jucat foarte bine Dragusin din ce am vazut eu.

Da, da. Il vrea nationala Italiei titular, nu?

matboogie
matboogie  •  03 Mai 2022, 16:06

A jucat foarte bine Dragusin din ce am vazut eu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close