INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLECARE

Surpriză! Rafa Benítez a plecat de la Newcastle și a semnat un contract colosal cu chinezii de la Dalian Yifang

Rafa Benitez // FOTO: Guliver/Getty Images
Rafa Benitez // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 10:10

Rafa Benítez (59 de ani) nu și-a mai prelungit contractul cu Newcastle, trecând la Dalian Yifang, în China, unde câștigă anual 15 milioane de dolari.

Într-un interviu pentru The Times, Rafa Benítez spunea zilele trecute că „am vrut să rămân la Newcastle, dar nu voiam doar să semnez prelungirea contractului. Îmi doream să fiu parte din proiect. Din păcate, cei din conducere nu aveau aceeași viziune”.

În trei ani, spaniolul a retrogradat și promovat imediat cu Newcastle, a fost iubit de fanii alb-negrilor, iar patronul Mike Ashley a fost criticat dur după ce l-a lăsat să plece. Pentru Rafa, viața nu s-a oprit însă pe St James' Park.

La 59 de ani, a găsit rapid un nou job, chiar dacă departe de elita fotbalului mondial. Va fi antrenorul echipei chineze Dalian Yifang, unde va câștiga anual numai din salariu 15 milioane de dolari net! Și îl va avea jucător pe slovacul Marek Hamšík, cu care a lucrat două sezoane la Napoli, între 2013 și 2015.

146 de meciuria fost Benítez manager la Newcastle: 62 de victorii, 31 de egaluri, 53 de înfrângeri

Vezi și: WOW! Pep Guardiola confundă fotbalul cu manelele » Declarații ciudate: „Am nevoie de duşmani, de lume care mă urăşte, fotbalul e răzbunare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (1)
gigelos
gigelos  •  02 Iulie 2019, 11:32

Da ce ma ,n-are bani Benitez ? Sa ia de la tas-u , conteaza doar banii pentru Benitez asta . Se pierde si asta , am mai pierdut un antrenor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează