INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Rafa Benitez: "Liverpool nu va cîştiga titlul nici în acest sezon"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2008 00:00

Deşi echipa sa este pe primul loc în Premiership după 16 etape, managerul lui Liverpool se arată sceptic în ceea ce priveşte şansele "cormoranilor" de a se impune în faţa rivalelor Manchester United, Chelsea şi Arsenal în lupta pentru titlu.

"Pentru ca noi să cîştigăm titlul, avem nevoie ca Chelsea, Manchester United şi Chelsea să aibă un sezon mizerabil. Se întîmplă foarte rar ca toate 3 să joace prost pe parcursul unui sezon întreg.

Nu avem de ce să ne aşteptăm ca adversarii noştri direcţi să se împiedice pentru că asta nu se va întîmpla. Au o forţă economică mult mai importantă decît a noastră.

Pentru mine, Valencia şi Liverpool sînt la fel. Cînd am cîştigat titlul în Primera Division, Real Madrid şi Barcelona erau în tranziţie şi ne-a fost mai uşor" a comentat Benitez într-un interviu acordat The Sun.

Liverpool este pe primul loc în Premier League după 16 etape, cu 37 de puncte acumulate, unul mai mult decît Chelsea, 6 peste Manchester United ("diavolii" au un meci mai puţin disputat) şi 8 în faţa lui Arsenal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  15 Decembrie 2008, 04:37

chelsea, manchester si chealsea sa aiba un sezon prost..? de cate ori tre sa aiba chealsea sezon prost mah ca sa ia liverpool campionatul? ziaristi adormiti...

 •  14 Decembrie 2008, 17:11

Ba baieti cel injurati atat p Rafa. Nu cre ca a spus asa ceva Si daca ar fi spus e pt a lua presiunea de p jucatori Cristiane nai treaba cu fotbalu tata mai bn uitate cate titluri are chelsea si cate are Liverpool si dupa aia poti sa spui c vrei (ca sa nu mai vb d fani) Fortza LIVERPOOL!!!

 •  13 Decembrie 2008, 19:56

da du-te rafa de unde ai venit!am 18 ani de cand astept titlu,nesimtitule!mortii ma-tii

Vezi toate comentariile (16)
Comentează