INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

După Mbappe, un alt fotbalist o refuză pe Real Madrid » Spaniolii erau dispuși să plătească 120 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 22:03 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 22:50

După ce Real Madrid l-a pierdut pe Kylian Mbappe (23 de ani) în fața celor de la PSG, „galacticii” s-au orientat spre Rafael Leao (22), atacantul celor de la AC Milan.

Autor al unui sezon de excepție cu Milan, cu care a devenit campion, Leao a intrat pe lista lui Florentino Perez după ce Mbappe a prelungit contractul cu PSG. Presa din Italia dezvăluia că „albii” erau gata să achite 120 de milioane de euro în schimbul său.

Ibrahimovic a luat marea decizie » Ce se întâmplă cu superstarul lui AC Milan, abia operat la genunchi
SERIE A
Ibrahimovic a luat marea decizie » Ce se întâmplă cu superstarul lui AC Milan, abia operat la genunchi

Paolo Maldini, președintele „rossonerilor”, a reacționat la interesul Realului și a declarat că Leao este de neatins. Nici fotbalistul nu se gândește la o plecare de pe „San Siro”.

Rafael Leao: „Vreau să fiu un punct de referință în clubul meu și în echipa națională”

„Sunt la Milano și mai am doi ani de contract. Sunt fericit că Maldini și clubul mă consideră de neatins, mă simt ca acasă, dar momentan mă concentrez pe echipa națională. Zvonurile despre interesul celor de la Real Madrid și viitorul meu mă fac fericit, dar picioarele mele sunt pe pământ. 

Este o mândrie să lucrezi cu jucători cu multă experiență, ei te ajută să crești. Cât despre evoluția mea, am plecat tânăr de la Sporting la Lille. Poate lumea nu știe, dar Ligue 1 este o ligă puternică, am evoluat acolo. Doi ani nu au trecut așa cum mi-aș fi dorit, dar acum sunt mai matur și mai încrezător, sezonul a decurs cum mi-am dorit, pentru a face lucruri grozave în viitor. 

Vreau să fiu un punct de referință în clubul meu și în echipa națională. Cel mai înalt obiectiv, de exemplu, ar fi câștigarea unei Cupe Mondiale”, a declarat Leao potrivit sportmediaset.

14 goluriși 12 pase de gol în 42 de meciuri în toate competițiile a reușit Leao pentru Milan în acest sezon

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”
Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
francescoli1974
francescoli1974  •  28 Mai 2022, 12:55

Real Madrid are in atac jucători cel puțin de valoarea lui Rafa Leao,sunt acoperiți de ce vrea Perez să arunce cu bani aiurea?

rumunek
rumunek  •  28 Mai 2022, 11:32

Nu pricep de ce Real vede prioritar transferul unui jucător acolo unde este acoperit cu un fotbalist tânăr, care a avut un sezon excelent. Adică ce faci cu Vinicius, începi ca Gigi să-l muți pe alte posturi? Nu că ar fi Florentino departe, dar totuși consilieri are mult peste.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  27 Mai 2022, 23:11

Foarte bine, nu vad de ce ar juca cineva pentru asta, distrugatorul fotbalului, sa nu uitam ce golaneala facea zabalosul asta la inceputul anilor 2000.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează