INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”

Jurgen Klopp
Foto: Imago
Jurgen Klopp Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 18:53 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 19:32

Jurgen Klopp (54 de ani), antrenorul lui Liverpool, a prefațat partida din finala Ligii Campionilor cu Real Madrid. 

  • Meciul Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor din acest sezon, va avea loc sâmbătă, 28 mai, la Paris, de la ora 22:00, și va putea fi următit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV, pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport 1
Liverpool o atacă pe Real Madrid cu „Neuro11” » Cum au pregătit jucătorii lui Jurgen Klopp finala de la Paris
LIVERPOOL - REAL MADRID
Liverpool o atacă pe Real Madrid cu „Neuro11” » Cum au pregătit jucătorii lui Jurgen Klopp finala de la Paris

Klopp este încrezător în șansele echipei sale de a o învinge pe Real Madrid și a-și lua revanșa pentru finala din 2018 de la Kiev, pierdută de „cormorani” cu 1-3.

Jurgen Klopp: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”

„Suntem pregătiți să jucăm. Ne confruntăm cu cea mai galonată echipă. Suntem concentrați pe cum să jucăm și cum să încercăm să câștigăm. Au experiență, a treia finală în cinci ani, iar asta e ceva special. Dacă îți place fotbalul, vei ști să recunoști ceea ce am făcut anul acesta. Sunt foarte mândru de asta. Evident că mă voi simți mai bine dacă câștigăm mâine. 

Nu cred că este ușor să spun care echipă este favorită. Madridul a avut reveniri grozave în acest sezon. Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins. Nivelul de încredere la Real Madrid este foarte mare, așa că am nu știu ce să răspund. 

Trebuie să înveți să câștigi și noi am reușit. Am pierdut unele finale și am câștigat altele. Jucătorii s-au dezvoltat foarte mult în acești ani. Clubul a crescut și el. Suntem într-un moment bun și suntem pregătiți pentru acest joc. Vom vedea ce se întâmplă mâine.

Suntem cu toții motivați de lucruri diferite. Vrem să reparăm lucrurile. A trecut ceva timp de la finala din 2018 (n.r. - când Liverpool a pierdut cu 1-3 în fața Realului)”, a declarat Jurgen Klopp potrivit Marca. 

Jurgen Klopp, despre un posibil transfer al lui Sadio Mane la Bayern: „Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva”

Tehnicianul „cormoranilor” a vorbit și despre situația lui Sadio Mane. Senegalezul intră în ultimul an de contract cu Liverpool, iar presa internațională scrie că acesta a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru un transfer în vara aceasta.

Klopp nu se gândește la acest lucru: „Zvonurile despre Sadio Mane la Bayern? Nu-mi pasă deloc, momentan el este concentrat pe finală. Nu este prima dată când jucătorii sunt dați la Bayern chiar înainte de un meci important”, a precizat antrenorul german.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ibrahimovic a luat marea decizie » Ce se întâmplă cu superstarul lui AC Milan, abia operat la genunchi
SERIE A
Ibrahimovic a luat marea decizie » Ce se întâmplă cu superstarul lui AC Milan, abia operat la genunchi
Rupe Carlo Ancelotti dominația germană? » Performanța pe care antrenorul lui Real Madrid o poate stabili în finala de la Paris
FINALA LIGII CAMPIONILOR
Rupe Carlo Ancelotti dominația germană? » Performanța pe care antrenorul lui Real Madrid o poate stabili în finala de la Paris

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  27 Mai 2022, 20:58

Realul, jucând slăbuț ca să mă exprim elegant a scos anul ăsta PSG,Chelsea și ManCity dar dacă va juca bine cu Liverpool oare ce se va întâmpla,vor fi greu de bătut,nu crezi ,Klopp?!

pErsanu02
pErsanu02  •  27 Mai 2022, 20:44

Ancelotti : :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează