INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Rafael Nadal se implică în discuțiile privind salariul lui Messi: „Nu înțeleg! Cei de acolo sunt responsabili”

Rafael Nadal / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Rafael Nadal / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 20:22 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 20:42

Discuțiile privind salariul exorbitant pe care Leo Messi (33 de ani) îl primește la Barcelona continuă. În dezbatere s-a implicat și Rafael Nadal (34 de ani), unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie.

În timp ce Barcelona are o datorie de 1,2 miliarde de euro, El Mundo a intrat în posesia ultimului contract al lui Leo Messi cu clubul catalan, încheiat în noiembrie 2017 și care expiră în această vară, pe 30 iunie. Cotidianul dezvăluie cifrele astronomice ale ultimului contract semnat de Lionel Messi (33 de ani) cu Barcelona. În total, argentinianul poate lua 555.237.619 de euro în ultimele patru sezoane. Ce crede Rafael Nadal despre acest subiect? 

Nadal: „Dacă Barcelona a decis să-i acorde acel salariu, înseamnă că a cântărit bine!”

„Nu înțeleg această polemică. Vorbim despre un jucător care este fără îndoială unul dintre cei mai mari din istorie și clubul e dispus să îi acorde un anumit salariu. Unde e discuția? 

Dacă Barcelona a decis să îi acorde acel salariu, înseamnă că a cântărit bine, cei de acolo sunt responsabili pentru finanțe, ei știu cât își permit să plătească un jucător și ce le poate aduce acel fotbalist”, a declarat Nadal, aflat în Australia, conform Eurosport.ro

Suma uriașă pe care Barcelona trebuie să i-o vireze în cont lui Messi

Căpitanul blaugrana Lionel Messi (33 de ani) a primit 8.5 milioane de euro din plata scadentă la 31 ianuarie pentru salariu și drepturi de imagine. Pe 15 iulie, mai are de luat și o clauză de fidelitate de la FC Barcelona, în valoare de 39 de milioane de euro.

Barcelona a reușit să reeșaloneze plata unor contracte ale jucătorilor de 172 de milioane, dar are datorii importante la Messi. Cotidianul Marca a dezvăluit că gruparea catalană trebuia să îi achite până la finele lunii trecute 72 de milioane de euro, bani stipulați ca salariu și drepturi de imagine, dar căpitanul a încasat numai 8.5 milioane, restul contribuind la datoria totală de peste un miliard!

555.237.619 de €e suma brută din ultimul acord semnat de Messi cu Barcelona pentru patru sezoane, dezvăluită de El Mundo

Lionel Messi, bonus la despărție?!

Acordul argentinianului prevede și alt secret foarte greu din punct de vedere financiar. El Mundo a publicat informația că Barça urmează să îi vireze în cont 38.964.977 milioane de euro, la două săptămâni după ce Leo devine liber: „Adică, atunci când înțelegerea nu mai e valabilă și jucătorul poate și-a îndeplinit deja dorința de a părăsi clubul blaugrana, unde și-a derulat întreaga carieră". 

Citește și alte știri despre Leo Messi: 

Suma uriașă pe care Barcelona trebuie să i-o vireze în cont lui Messi, la două săptămâni după ce Leo devine liber

Ies la iveală noi clauze din contractul lui Lionel Messi cu Barcelona! Ce interdicții are superstarul argentinian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează