INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - CHELSEA 1-4

FOTO Un superstar al lui Chelsea riscă o suspendare după gestul din derby-ul cu Tottenham » Jucătorul a fost dat de gol chiar de contul oficial de Tik-Tok al clubului

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 12:56 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 19:55

Chelsea i-a administrat prima înfrângere din acest sezon rivalei locale, Tottenham, scor 4-1. Raheem Sterling (28 de ani) este anchetat de Federația engleză de fotbal după ce au apărut imagini cu el aruncând un obiect spre suporterii lui Tottenham.

Derby-ul dintre cele două echipe londoneze a fost plin de evenimente, Tottenham a avut doi jucători eliminați, s-au acordat 8 cartonașe galbene, iar fiecare echipă a avut câte două goluri anulate de VAR.

Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”
TOULOUSE - LIVERPOOL 3-2
Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”

Raheem Sterling a fost dat de gol de contul oficial de Tik-Tok al lui Chelsea

Raheem Sterling riscă o suspendare din partea Federației engleze de fotbal după ce a fost surprins aruncând un obiect către suporterii lui Tottenham. Faza s-a întâmplat după golul de 1-1 reușit de Cole Palmer (21 de ani) în minutul 35.

Tânărul mijlocaș englez a transformat un penalty, iar apoi a mers în fața fanilor rivali ca să celebreze golul. Colegii i s-au alăturat la momentul bucuriei, în timp ce fanii lui Tottenham începuseră să arunce cu diverse obiecte înspre ei. Raheem Sterling a fost surprins aruncând unul dintre obiecte înapoi spre fanii lui Tottenham, iar FA s-a sesizat și a început o anchetă în privința gestului făcut de englez, potrivit presei britanice.

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images
+8 FOTO

Raheem Sterling n-ar fi primul jucător suspendat în urma unui asemenea gest

În urmă cu câteva sezoane, Richarlison a făcut un gest similar, pe vremea când juca pentru Everton. Atacantul brazilian a aruncat atunci o torță spre spectatorii adverși, iar FA l-a suspendat pentru un meci și l-a amendat cu suma de 25.000 de lire sterline.

Legendarul fotbalist al lui Chelsea, Didier Drogba, a fost de asemenea suspendat de FA după ce în 2008 a aruncat cu o monedă către fanii lui Burnley, după ce echipa sa a pierdut la penalty-uri duelul din Cupa Ligii. 

Și jucătorul cu cele mai multe meciuri în Premier League pentru Liverpool, Jamie Carragher, a făcut același gest ca și Drogba. Fostul internațional englez a aruncat cu o monedă înspre fanii lui Arsenal la un meci din Cupa Angliei care a avut loc în 2002. Carragher a fost atunci suspendat pentru următoarele trei meciuri și a primit un avertisment scris din partea poliției.

Vezi și alte știri:

Cristina Neagu continuă la CSM București până în 2025
ANUNȚ
Cristina Neagu continuă la CSM București până în 2025
Căpitanul din Premier League a refuzat convocarea și își riscă locul la EURO » Avertismentul selecționerului
CONVOCARE
Căpitanul din Premier League a refuzat convocarea și își riscă locul la EURO » Avertismentul selecționerului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează