INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

RANGERS. Atac șocant al unui scriitor scoțian la adresa colegului lui Ianis Hagi: „Ar trebui făcut bucățele cu maceta și dat de mâncare pescărușilor!”

Alfredo Morelos
foto: Guliver/getty Images
Alfredo Morelos foto: Guliver/getty Images

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 12:47 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 13:02

Irvine Welsh, autorul romanului Trainspotting, cunoscut fan al lui Hibernian, l-a atacat pe Morelos, colegul lui Ianis Hagi, după ce jucătorul columbian de la Rangers și-a călcat un adversar cu crampoanele.

Clubul scoțian Hibernian ar putea avea probleme după ce federația a deschis o anchetă în urma unui interviu șocant chiar la propriul canal de televiziune, Hibs TV.

Colegul lui Ianis Hagi, victima unui atac șocant: „Ar trebui făcut bucățele cu maceta și dat de mâncare pescărușilor”

Scriitorul Irvine Welsh, autorul romanului Trainspotting, ecranizat în 1996 (film cu Ewan McGregor în rolul principal), cunoscut fan al alb-verzilor din Edinburgh, s-a înfuriat că arbitrul nu i-a dat nici cartonaș galben lui Morelos după ce atacantul columbian și-a călcat un adversar căzut la pământ la Hibernian - Rangers (0-1). 

RANGERS. Atac șocant al unui scriitor scoțian la adresa colegului lui Ianis Hagi: „Ar trebui făcut bucățele cu maceta și dat de mâncare pescărușilor!”
Faultul comis de Morales

Scriitorul Irvine Welsh a făcut o declarație incredibilă în direct, atacându-l pe colegul lui Ianis Hagi la emisiunea lui David Tanner.

„Pentru ce a făcut, Morelos ar trebui făcut bucățele cu maceta și dat de mâncare pescărușilor”, a declarat romancierul scoțian.

Hibernian i-a cerut scuze lui Rangers pentru aceste cuvinte, dar ancheta continuă. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce a pățit antrenorul care i-a numit „țigani” pe români în scandalul de la Paris, care l-a avut în prim-plan pe Sebastian Colțescu

Un director sportiv a demisionat după ce a fost agresat și amenințat de fani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close