INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Rangers a rămas fără antrenor! Vicecampioana Scoției s-a despărțit de Giovanni van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst a fost demis de pe banca lui Glasgow Rangers.
Foto: Imago
Giovanni van Bronckhorst a fost demis de pe banca lui Glasgow Rangers. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 15:20 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 15:25

Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, s-a despărțit de antrenorul olandez Giovanni van Bronckhorst (47 de ani). 

Rezultatele și jocurile făcute de Rangers în ultima perioadă i-au fost fatale batavului, care pe data de 18 noiembrie împlinise un an de la preluarea băncii gigantului scoțian. 

Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”
CFR CLUJ
Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”

Comunicat Rangers: „Confirmăm faptul că am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului lui Giovanni van Bronckhorst”

Clubul Rangers confirmă faptul că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului lui Giovanni van Bronckhorst. Conducerea clubului ar dori să îi mulțumească lui Giovanni pentru toate eforturile depuse în calitate de antrenor al clubului. 

Ajuns la club în urmă cu puțin peste un an, Giovanni a dus clubul nostru spre a cincea finală europeană din istorie, reușind să câștige și Cupa Scoției, în luna mai, De asemenea, el a calificat echipa în grupele UEFA Champions League, după o pauză de 12 ani. 

Din păcate, rezultatele și maniera în care echipa s-a prezentat în ultima vreme au fost sub așteptări, iar conducerea clubului a decis ca în cursul zilei de azi să îi rezilieze contractul din funcția de antrenor al clubului. Clubul va căuta în perioada următoare să angajeze un nou manager

-comunicat oficial Rangers

Douglas Park, președinte Rangers: „Vreau să îi mulțumesc lui Gio pentru munca depusă”

Douglas Park (66 de ani), președintele clubului Rangers, a ținut de asemenea să îi mulțumească lui Giovanni van Bronckhorst pentru treaba făcută pe banca formației scoțiene. 

Vreau să îi mulțumesc lui Giovanni pentru munca depusă în ultimele 12 luni la clubul nostru și, în special, pentru calificarea echipei în finala Europa League în stagiunea precedentă și pentru câștigarea Cupei Scoției. 

Din păcate, rezultatele recente nu s-au ridicat nici la așteptările mele, nici la ale lui Giovanni și am luat această decizie dificilă în cursul zilei de azi. Toți cei din cadrul clubului Rangers îi urează lui Giovanni succes pe mai departe.

-Douglas Park, președinte Rangers

Rangers ocupă locul 2 în Premiership, la 9 puncte de rivala Celtic

Rangers ocupă poziția secundă în Scottish Premiership, cu 33 de puncte, la 9 puncte distanță de marea rivală, Celtic. Cu Giovanni van Bronckhorst la cârma echipei, Rangers a înregistrat cel mai slab parcurs din istoria UEFA Champions League. Formația de pe Ibrox Park a marcat două goluri, a încasat 22 de goluri și nu a câștigat niciun punct, într-o grupă din care mai făceau parte Napoli, Liverpool și Ajax.

În campionat, Rangers a obținut numai 4 puncte din 9 posibile în luna noiembrie. „Albaștrii” au pierdut în deplasare, la Perth, cu St Johnstone, scor 1-2, au câștigat acasă, la limită, scor 1-0, cu Hearts, și au remizat la Paisley, împotriva celor de la St. Mirren, 1-1. 

VIDEO. Rezumat: St Mirren - Rangers 1 -1

Citește și:

BBC a ales să nu transmită la TV ceremonia de deschidere de la Campionatul Mondial » Motivele invocate

Belgianul lui U Cluj e consternat de alegerile selecționerului: „Nimeni din țară nu pricepe capriciile lui!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
satyricon
satyricon  •  22 Noiembrie 2022, 01:50
Postat de VanBasten pe 21 Noiembrie 2022, 19:46

Conducerea lui Rangers a demarat deja negocieri cu Nicolae Dica pentru postul de antrenor principal, ca urmare a rezultatelor excelente realizate pe banca zcsb.

N-ai înțeles, o sa vină Burca la pachet cu Zavaleanu să-i ajute sa promoveze în prima divizie, asta după ce întâi o să-i retrogradeze.

VanBasten
VanBasten  •  21 Noiembrie 2022, 19:46

Conducerea lui Rangers a demarat deja negocieri cu Nicolae Dica pentru postul de antrenor principal, ca urmare a rezultatelor excelente realizate pe banca zcsb.

lulu
lulu  •  21 Noiembrie 2022, 17:51
Postat de dobrin pe 21 Noiembrie 2022, 16:39

A plecat Giovanni, sa vina Victor :))))

Ba regele,să antreneze prințul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează