INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Raphael Varane s-a temut de ce era mai rău, după accidentarea suferită în derby-ul Chelsea - Manchester United. Azi a venit diagnosticul și a aflat cât va lipsi

Raphaël Varane, fundașul francez al lui Manchester United.
FOTO: Imago Images
Raphaël Varane, fundașul francez al lui Manchester United. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 10:59 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 12:03

Raphael Varane (29 de ani), fundașul central francez al lui Manchester United, s-a accidentat în derby-ul pe care „diavolii roșii” l-au disputat în compania lui Chelsea, în runda cu numărul 13 din Premier League, scor 1-1.

Stoperul din Hexagon s-a accidentat în minutul 60 al partidei de pe Stamford Bridge, atunci când a încercat să îl oprească pe atacantul gabonez, Pierre Emerick-Aubameyang. Francezul a fost înlocuit de suedezul Victor Lindelof. 

Mesaj înfiorător: „doamna de fier” a lui Roman Abramovich la Chelsea, amenințată! „Dacă nu dai banii, te fac eu să plătești!”
CHELSEA
Mesaj înfiorător: „doamna de fier” a lui Roman Abramovich la Chelsea, amenințată! „Dacă nu dai banii, te fac eu să plătești!”

Raphael Varane va lipsi o perioadă cuprinsă între 3 și 4 săptămâni

Internaționalul francez a efectuat un RMN, iar doctorii din staff-ul lui Manchester United au venit cu un diagnostic mult mai bun decât se anticipa. 

Varane va lipsi de pe gazon o perioadă cuprinsă între 3 și 4 săptămâni, notează jurnalistul Julien Laurens, citat de cotidianul britanic Daily Express. Fundașul grupării de pe Old Trafford a suferit o leziune la nivelul bicepsului femural. Sursa citată mai scrie că apărătorul nu va mai juca pentru Manchester United până va începe Mondialul din Qatar, iar selecționerul Franței, Didier Deschamps (54 de ani), va trebui să ia o decizie în ceea ce privește chemarea fostului jucător de la Lens și Real Madrid în lotul „cocoșului galic”. 

Astfel, fundașul francez va rata meciurile pe care Manchester United le va juca în Premier League, împotriva lui West Ham UnIted, Aston Villa, și Fulham, partidele de Europa League în fața celor de la Sheriff Tiraspol și Real Sociedad, precum și înfruntarea din Cupa Ligii Angliei, pe teren propriu, cu Aston Villa. 

VIDEO. REZUMAT. Chelsea-Manchester United 1-1

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Kylian Mbappe, o sumă dincolo de imaginație în 3 ani la PSG: „Cel mai mare contract semnat vreodată"

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Drăguș, tărăboi în Belgia + Pușcaș, Rațiu și Tătărușanu, decisivi pentru echipele lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  24 Octombrie 2022, 18:52

Vesnic accident de cand e la United! Se vede ca in Spania nu avea contra cui sa joace!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează