INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Acuzații de rasism în Premier League! Cavani riscă să fie suspendat minimum trei etape

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 12:18 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 12:40

Uruguayanul Edinson Cavani (33 de ani) a înscris două goluri și a reușit un assist, fiind decisiv la revenirea spectaculoasă a lui Man. United, care a câștigat cu 3-2 la Southampton după ce a fost condusă la două goluri diferență.

Primul meci mare al lui Cavani la Manchester United. La pauză, era 2-0 pentru Southampton și meciul părea decis după 45 de minute. Atunci a intrat uruguayanul și, din acel moment, a fost jocul lui. Assist la golul lui Bruno Fernandes și încă două reușite, ultima, în prelungiri (90+2). 2-3.

Depășit doar de Messi și Cristiano

Cavani este unul dintre cei mai buni marcatori ai ultimilor ani. De la debutul său în Serie A, pe 11 martie 2007, la Palermo, a înscris nu mai puțin de 253 de goluri în cele mai importante cinci campionate ale Europei. Doar Messi și Cristiano Ronaldo l-au depășit.

„Gracias negrito!”

Cavani nu se poate bucura însă după partidă. Din cauza unui mesaj pe rețelele de socializare, riscă să fie suspendat! Un fan a postat o poză pe InstaStory, cu uruguayanul în poziție de tragere. „Atât de mult te iubesc, Matador!”, i-a transmis acesta. El i-a răspuns: „Gracias negrito!”. Pentru acel „negruțule”, e acuzat de rasism, Comisia de Disciplină a deschis o anchetă și sud-americanul ar putea fi trimis în tribună minimim trei etape!

Suárez: 8 meciuri în tribună!

Din cauza aceluiași cuvânt, în 2011 (într-un conflict pe teren cu Patrice Evra), compatriotul său Luis Suárez, atunci la Liverpool, a fost suspendat 8 meciuri și amendat cu 40.000 de lire sterline. Chiar dacă Suárez a susținut că, în spaniolă, "negrito" nu are conotație rasistă.

Top golgeteri în primele 5 campionate din Europa

1. L. Messi435*
2. C. Ronaldo421
3. E. Cavani253
4. Z. Ibrahimovic253

* Goluri marcate în primele 5 campionate continentale din 2007.

VIDEO Geraldo Alves, comparație surprinzătoare între Kapetanos și Cavani

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Accidentare de coşmar a lui Raul Jimenez: „A fost oribil! Şocant!”

Moment emoționant pe „Bombonera” » Dalma, fiica lui Maradona, a asistat la partida dintre Boca Juniors și Newell's Old Boys

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
viorelpreda
viorelpreda  •  30 Noiembrie 2020, 22:13

3 etape sunt putine.

iosif68
iosif68  •  30 Noiembrie 2020, 12:58

Planetă acaparată de neo-marxiști duși cu capul. Doar un meteorit mai rezolvă problema.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează