INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Noua senzație din Serie A, pe lista a 4 forțe din Italia » De atacantul danez s-au interesat și Real Madrid, Arsenal și Borussia Dortmund

Rasmus Hojlund (20 de ani), atacantul danez al celor de la Atalanta, ar fi intrat în atenția a patru forțe din Serie A: Napoli, AC Milan, Inter Milano și Juventus. 
Foto: Imago
Rasmus Hojlund (20 de ani), atacantul danez al celor de la Atalanta, ar fi intrat în atenția a patru forțe din Serie A: Napoli, AC Milan, Inter Milano și Juventus. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 13:13 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 14:59

Rasmus Hojlund (20 de ani), atacantul danez al celor de la Atalanta, ar fi intrat în atenția a patru forțe din Serie A: Napoli, AC Milan, Inter Milano și Juventus. 

Fotbalul a retrezit pasiunea românilor: doar Grecia și Polonia ne domină! » Superliga, în topul campionatelor din zona de Est a Europei
SUPORTERI
Fotbalul a retrezit pasiunea românilor: doar Grecia și Polonia ne domină! » Superliga, în topul campionatelor din zona de Est a Europei

Rasmus Hojlund, pe lista lui Napoli, AC Milan, Inter Milano și Juventus. Îl monitorizează și Arsenal, Real Madrid și Borussia Dortmund

Atalanta ar cere în schimbul lui Rasmus Hojlund suma de 50 de milioane de euro, scriu italienii de la Tuttosport, citați de cei de la milannews. 

Reprezentanții lui Juventus, ocupanta poziției a șaptea în clasamentul din Serie A, ar fi început deja să discute cu agentul fotbalistului pentru un eventual transfer al lui Rasmus Hojlund în vară la „Bătrâna Doamnă”. 

Napoli este și ea interesată de serviciile lui Rasmus Hojlund, asta în cazul în care Victor Osimhen (24 de ani), golgeterul napoletanilor din actuala stagiune, va pleca de pe „Stadio Diego Armando Maradona” în vara acestui an, scriu cei de la Team Talk. 

AC Milan și Inter Milano și-au arătat și ele interesul pentru atacantul danez al Atalantei, dat fiind faptul că cele două cluburi din Milano au anumite incertitudini în ceea ce privește atacanții pe care se vor baza din vară. Lui Romelu Lukaku îi expiră împrumutul de la Chelsea, în timp ce AC Milan îi are în atac pe Olivier Giroud, care va împlini 37 de ani și al cărui contract expiră în iunie, și pe Zlatan Ibrahimovic, care a fost mai mult accidentat în această stagiune, și pe Rafa Leao, care ar putea pleca.

Rasmus Hojlund a devenit un jucător interesant și pentru Real Madrid, campioana Spaniei, dar și pentru Arsenal și Borussia Dortmund, mai arată cei de la Team Talk. 

Rasmus Hojlund, din august 2022 la Atalanta 

Rasmus Hojlund și-a făcut junioratul în țara natală, la Boldklubben af 1893, Brondby și FC Copenhaga. În tricoul lui FC Copenhaga, Rasmus Hojlund și-a făcut debutul la nivel de seniori. A adunat 32 de meciuri și a marcat 5 goluri în tricoul grupării din capitala Danemarcei. A câștigat campionatul Danemarcei cu FC Copenhaga. 

În ianuarie 2022, Rasmus Hojlund se transfera în Austria, la Sturm Graz, pentru 1,8 milioane de euro. După numai 7 luni, danezul făcea pasul la Atalanta, în schimbul sumei de 17,2 milioane de euro. 

În actuala stagiune, Rasmus Hojlund a adunat 21 de meciuri, a înscris 7 goluri și a dat două pase de gol în tricoul celor de la Atalanta. Este cotat la 15 milioane de euro pe Transfermarkt.com. 

VIDEO. Rezumat: Atalanta - Lecce 1-2, meci în care a înscris Rasmus Hojlund 

Citește și: 

Scurtcircuit în Fiorentina - Braga » 6 minute au stat să se consulte arbitrii după un gol validat. Ce a urmat

Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează