INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - BARCELONA 2-1 (4-3 LA GENERAL)

FOTO Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat

Casemiro, mijlocașul defensiv al lui Manchester United.
Foto: Imago
Casemiro, mijlocașul defensiv al lui Manchester United. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 10:54 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 12:42

Casemiro (31 de ani), mijlocașul defensiv brazilian al celor de la Manchester United, a fost suprins într-o ipostaza necaracteristică, în timpul meciului câștigat de „diavolii roșii” în fața celor de la FC Barcelona, scor 2-1, joi seara. Englezii au reușit calificarea în faza „optimilor” de finală din UEFA Europa League. 

Fost jucător la Real Madrid timp de 9 sezoane, Casemiro, cunoscut pentru stilul agresiv, nu a intervenit în timpul unui conflict izbucnit între jucătorii celor două formații, scriu cei de la Sport Bible. 

Mijlocașul Barcelonei, dorit vara trecută pe Old Trafford, ironizat la finalul partidei cu Manchester United: „Cât e scorul, cât e scorul?”
MANCHESTER UNITED - BARCELONA 2-1 (4-3 LA GENERAL)
Mijlocașul Barcelonei, dorit vara trecută pe Old Trafford, ironizat la finalul partidei cu Manchester United: „Cât e scorul, cât e scorul?”

Casemiro, viral pe net, după Manchester United - FC Barcelona, din Europa League 

Spiritele s-au încins undeva la mijlocul reprizei secunde, atunci când Aaron Wan-Bissaka (25 de ani), fundașul dreapta al englezilor, l-a faultat dur pe Frenkie de Jong (25 de ani), mijlocașul central olandez al celor de la FC Barcelona. 

Batavul s-a prăbușit pe gazon și, imediat după aceea, Bruno Fernandes (28 de ani), mijlocașul portughez al lui Manchester United, a dat cu piciorul în minge, balonul lovindu-l pe Frenkie de Jong în burtă. 

Imediat după aceea, mai mulți fotbaliști ai Barcelonei, în frunte cu Ronald Araujo, l-au apostrofat pe Bruno Fernandes, însă mai mulți jucători ai lui Manchester și s-a creat un meleu cu jucătorii lui United, printre care Fred, Raphael Varane, Aaron Wan Bissaka, Jadon Sancho și Antony.

Cu toate acestea, Casemiro, aflat și el în zona în care a izbucnit conflictul, nu s-a implicat deloc. Fanii au remarcat că a preferat să stea deoparte, a ignorat total ce se întâmpla și s-a uitat în direcția opusă. 

Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat
Sursă foto: BT Sport via Sport Bible

„Casemiro a decis să ia o pauză chiar de ziua lui”, „Știa ce se va întâmpla dacă se va băga. Băiat deștept”, „Astfel de situații trezesc amintiri, se vede asta pe fața lui. Trebuie să-l iubești pe Casemiro”, „Casemiro a spus: «Nu mă bag»”, „Casemiro a zis: «Nu, azi nu»”, „Casemiro s-a gândit: «Nu pic din nou într-o astfel de capcană”, au fost doar câteva dintre reacțiile virale ale fanilor pe rețeaua de socializare Twitter. 

Casemiro, implicat într-un conflict în Manchester United - Crystal Palace, în Premier League  

Casemiro a fost implicat într-un conflict asemănător cu cel care a avut loc joi seară în meciul cu Crystal Palace, din Premier League. Atunci, mijlocașul naționalei Braziliei l-a strâns de gât pe Will Hughes, mijlocașul grupării londoneze. 

+1 FOTO

Cei din camera VAR au analizat faza și l-au chemat pe „centralul” Andre Marriner la marginea terenului, pentru a analiza faza, iar acesta a decis să-l elimine pe Casemiro, care a fost suspendat timp de 3 meciuri în competițiile interne din Anglia. Brazilianul va reveni duminică, contra lui Newcastle United, în finala Cupei Ligii Angliei. 

VIDEO. Manchester United sărbătorește calificarea în fața Barcelonei

Citește și: 

Fotbalistul lui Manchester United, ironie pentru FC Barcelona: „Echipa mai mare se califică mai departe”

Xavi, radiografie realistă după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League: „Acolo am pierdut meciul, dar lucrurile ar fi stat altfel cu ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Brunofernandes
Brunofernandes  •  24 Februarie 2023, 18:05

Vă întreb și eu pe toți fanii echipelor mari de fotbal ??? Medicii ciclistului Armstrong au fost la Barcelona cînd era antrenor guardiola !!! Pt că s a adeverit că se dopa i au fost retrase toate titlurile de mare ciclist !!!! Guardiola a plecat imediat la Bayern Munchen după ce a cistigat două finale de champions league !!!! A fost o pură întîmplare că acei medici au ajuns la Barcelona ???? Tot o pură întîmplare că plecat și guardiola la Bayern Munchen ????? Așa au spus cei doi ziariști de care nu am mai auzit niciodată nimic : daca arătăm toate probele cum a cistigat Barcelona champions league și cum Spania a fost campioana mondială sare planeta in aer !!!!! Niciodată dar niciodată guardiola nu va mai cîștiga champions league !!! De ce nu cîștiga cu city champions league ???? Cu Bayern a cîștiga t ??? Nu bineînțeles !!! Așa a plecat repede repede de la Barcelona la Bayern cînd s a aflat de acei medici ai lui Armstrong ciclistul !!!!! Dar povestea asta a rămas moarta ziariștii au primit bani sa nu aducă nici o probă și s a închis totul !!!!! De fapt tyki taka era de fapt dopata !!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează