INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - BARCELONA 2-1 (4-3 LA GENERAL)

Mijlocașul Barcelonei, dorit vara trecută pe Old Trafford, ironizat la finalul partidei cu Manchester United: „Cât e scorul, cât e scorul?”

Foto: Facebook @Fabrizio Romano
Foto: Facebook @Fabrizio Romano

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 08:59 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 10:49

Frenkie de Jong (25 de ani), mijlocașul central olandez al celor de la FC Barcelona, a fost ironizat de fanii lui Manchester United, la finalul partidei câștigate de „diavolii roșii” joi seara, scor 2-1. Englezii au reușit astfel calificarea în faza „optimilor” de finală din Europa League. 

„Frenkie, Frenkie, cât e scorul?” au cântat fanii lui Manchester United, potrivit jurnalistului englez Samuel Luckhurst, citat de ziaristul italian Fabrizio Romano, pe pagina personală de Facebook. 

Sarri, plin de nervi după CFR Cluj - Lazio: „UEFA vorbește de respect, dar nu-i pasă! Cum să ne trimiți aici?!”
CFR CLUJ - LAZIO 0-0
Sarri, plin de nervi după CFR Cluj - Lazio: „UEFA vorbește de respect, dar nu-i pasă! Cum să ne trimiți aici?!”

Fanii lui Manchester United l-au ironizat pe Frenkie de Jong, mijlocașul Barcelonei

Vara trecută, după instalarea lui Erik ten Hag (53 de ani) pe banca tehnică a lui Manchester United, tehnicianul olandez l-a dorit cu insistență pe compatriotul său la gruparea de pe Old Trafford. 

Manchester United era dispusă să achite în schimbul olandezului suma de 65 de milioane de euro, suma pe care FC Barcelona o cerea în schimbul lui de Jong, dar și să îi plătească acestuia un salariu de 535.000 de euro pe săptămână. 

Englezii doreau chiar să-i plătească lui Frenkie de Jong cele 20 de milioane de euro restante, bani care reprezentau la acea vreme salariile restante, unele pe care de Jong nu le încasase timp de câteva luni de la FC Barcelona.

Manchester United și FC Barcelona ajunseseră la un acord în privința unui transfer al olandezului, însă Frenkie de Jong nu a dorit să plece de la gruparea catalană. 

Manchester United s-a reorientat în cele din urmă spre brazilianul Casemiro (31 de ani), fotbalist care a rezolvat problemele de la mijlocul terenului ale „diavolilor roșii”. 

VIDEO. Rezumat: FC Barcelona - Cadiz 2-0 

Citește și: 

Dan Petrescu explică de ce nu l-a schimbat pe „corijentul” lui CFR Cluj din returul cu Lazio: „Ăsta a fost motivul!”

Xavi, radiografie realistă după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League: „Acolo am pierdut meciul, dar lucrurile ar fi stat altfel cu ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează