INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Davide Astori! Jucătorul nu ar fi murit, de fapt, în somn

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 13:50

Medicii italieni continuă să caute răspunsuri cu privire la moartea subită a lui Davide Astori, fostul căpitan al Fiorentinei, trecut în neființă la începutul lunii martie. 

Un raport de expertiză întocmit de doi profesori în medicină, Carlo Moreschi și Gaetano Thiene, indică faptul că moartea a fost cauzată de o tahiaritmie, informează Corriere della Sera.

Tahiartimia este o tulburare de ritm cardiac în care frecvența activității cardiace devine accelerată.

Raportul întocmit de cei doi medici arată că jucătorul nu a murit în somn și că ar fi putut fi salvat dacă s-ar fi aflat în cameră cu un coleg.

În luna martie, procurorii care s-au ocupat de caz informaseră că moartea lui Astori a survenit din cauza unei bradicardii, adică încetinirea treptată a bătăilor inimii. O concluzie diametral opusă față de cea prezentată azi.

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit pe 3 martie, într-un hotel din Udine, înaintea partidei Udinese - Fiorentina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
alegsandru
alegsandru  •  08 Iunie 2018, 16:18

"trecerea in nefiinta" este o formulare cu origini leninist-staliniste, preferabil de inlocuit in zilele noastre chiar si cu simplul laic "a decedat" sau "a murit".

poison_2
poison_2  •  08 Iunie 2018, 15:16

Bradicardii, nu brahicardii! Hai mai bagă un pește aici!

para.para
para.para  •  08 Iunie 2018, 15:14

Stire non-fcsb si non-gigi, nema rating.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează