INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Răsturnare de situație! Variantă-surpriză găsită de șefii lui Manchester United pentru a asigura interimatul! E un campion mondial

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 14:42

După demiterea lui Jose Mourinho, Laurent Blanc ar putea fi noul manager interimar al lui Manchester United până la finalul acestui sezon, chiar dacă inițial s-a vorbit despre păstrarea lui Michael Carrick, fostul secund al lusitanului. 

Conform englezilor de la Mirror, Laurent Blanc este preferatul oficialilor lui Manchester United de a veni la cârma echipei de pe Old Trafford, mai ales că a și jucat în tricoul lui United în trecut.

Un alt candidat pentru postul de manager interimar al lui United este Ole Gunnar Solskjaer. Însă varianta cu Blanc pe banca "diavolilor roșii" este văzută ca fiind cea mai probabilă.

În acest sezon de Premier League, rezultatele înregistrate de Mourinho sunt dezamăgitoare, mai exact, Manchester United are șapte victorii și cinci înfrângeri, iar echipa se află pe locul 6 în prima ligă engleză, la 11 puncte de locurile de Liga Campionilor.

Laurent Blanc, în vârstă de 53 de ani, a jucat pentru Manchester United în perioada 2001-2003. În trecut, acesta le-a mai antrenat pe Bodeaux, Paris Saint-Germain și echipa națională a Franței.

articol scris de Cosmin Olteanu

Citește și:

SUMA COLOSALĂ pe care o încasează Mourinho după ce a fost DEMIS de la United! 6 pași care au dus la demiterea "vrăjitorului din Setubal"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează