INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Atacantul dorit de Real Madrid abia așteaptă să revină pe „Bernabeu”: „Acolo este casa mea”

Raul de Tomas (stânga)
Foto: Imago
Raul de Tomas (stânga) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 20:03 / Actualizat marti, 03 mai 2022 20:04

Real Madrid este interesată de serviciile lui Raul de Tomas (27 ani), golgheterul celor de la Espanyol. Atacantul a recunoscut că o revenire pe „Bernabeu” ar fi un vis devenit realitate pentru el.

După un sezon excelent alături de formația din Catalonia, De Tomas a reintrat în planurile lui Florentino Perez. 

Atacantul spaniol are 15 goluri marcate în campionat și este al doilea cel mai bun marcator din La Liga, la egalitate cu Enes Unal (Getafe) și Iago Aspas (Celta Vigo). Pe primul loc se situează detașat Karim Benzema, cu 25 de reușite.

Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj
BARAJ
Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj

Raul de Tomas, încântat de o posibilă revenire la Real Madrid

„Să mă întorc la Real Madrid din sezonul viitor? Bineînțeles că mi-ar plăcea, mereu mi-am dorit să revin într-o bună zi. Ar fi extraordinar, acolo este casa mea, acolo am crescut”, a declarat Raul de Tomas, potrivit fichajes.net.

Prioritatea madrilenilor rămâne însă Erling Haaland, dar în cazul în care norvegianul nu va ajunge pe „Bernabeu”, atacantul lui Espanyol este una dintre opțiunile cele mai importante ale lui Florentino Perez. 

Spaniolul a mai trecut pe la Real Madrid în perioada 2012-2015, însă De Tomas nu a fost o opțiune pentru prima echipă în acel moment, el jucând doar pentru echipa a doua a clubului madrilen.

Astfel, a fost împrumutat la diverse echipe de „Los Blancos” de-a lungul anilor și abia în 2019 a fost transferat definitiv de Benfica în schimbul a 20 de milioane de euro. Ulterior a ajuns la Espanyol, club la care a reușit să progreseze și să înscrie goluri constant.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Luka Modric le răspunde contestatarilor înainte de returul cu City: „Nu e noroc atunci când ai câștigat atâtea Ligi ale Campionilor”

Manchester United, prima ofertă pentru Lautaro Martinez » Cât oferă pentru starul argentinian + Ce jucător sunt dispuși să dea la schimb

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează