INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Război Real - Barça! Toată presa spaniolă scrie numai de Neymar! I-au făcut tablou și l-au scos la licitație!

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2019 14:06

Marca și AS anunță că, după ce a eșuat cu Pogba, Real Madrid încearcă transferul „galactic” al verii, dar Barcelona insistă și ea.

Odată închis mercato în Premier League, era limpede că planul lui Zidane a eșuat. Nu-l mai poate cumpăra acum pe Paul Pogba. Man. United a pretins 170 de milioane de euro și a refuzat orice negociere. În acest moment, presa madrilenă susține că Real Madrid și-a schimbat centrul de interes, Neymar putând fi transferul galactic al verii!

Cotidianul As l-a aranjat pe atacantul brazilian într-un tablou pe copertă, titrând: „Neymar la licitație”. Și un comentariu: „Doar Real și Barcelona îl mai pot lua cumpăra. Madridul a menținut legătura cu cei din jurul jucătorului. Messi îl vrea la Barça”. Marca adăugând: „Neymar, la orizont”. 

Ziariștii catalani înclină discuția spre clubul blaugrana. „Neymar, prioritatea Barça”, scrie Mundo Deportivo. Dezvăluie că starul paulista așteaptă un semn de la fosta sa grupare până pe 20 august: „Apoi, ia în calcul celelalte oferte, pentru că vrea neapărat să plece”. Publicația Sport anunță că Barcelona pregătește o nouă propunere, care-l include și pe Coutinho, cerându-i lui Neymar să-și manifeste clar și tare dorința de a juca din nou pe „Camp Nou”.

Vine și Van de Beek?! 55 de milioane

Totuși, pentru că Zidane are nevoie de un jucător pentru poziția lui Pogba, transferul care are cele mai mari șanse de a se realiza este Van de Beek.  

Olandezul are un acord cu clubul blanco și, susține presa de la Amsterdam, mijlocașul în vârstă de 22 de ani ar urma să vină la Real după returul cu PAOK, din turul 3 preliminar al Champions League. Ajax va primi 55 de milioane de euro. 

VEZI ȘI:

Bayern vrea să dea lovitura » Două nume importante în vizorul nemților: starul lui Inter, Ivan Perisic, și cel mai talentat jucător al lui Ajax, Hakim Ziyech? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
otelul88
otelul88  •  09 August 2019, 17:45

vinde Ajax pe banda rulanta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează