INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Andriy Yarmolenko, atac dur la adresa rușilor care nu se dezic de Vladimir Putin: „Rușine! Sunt niște proști!”

Andreyi Yarmolenko
Foto: Imago
Andreyi Yarmolenko Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 19:56 / Actualizat joi, 24 martie 2022 21:38

Andriy Yarmolenko (32 de ani), extrema lui West Ham și căpitanul naționalei Ucrainei, a ținut să le transmită un mesaj dur cetățenilor ruși care locuiesc în Londra.

Yarmolenko a dezvăluit că a vorbit cu mai mulți ruși din Londra despre războiul pe care Vladimir Putin l-a început asupra Ucrainei și a recunoscut că mulți dintre aceștia dezaprobă acțiunile liderului de la Kremlin. Totodată, acesta a avut un mesaj dur pentru cei care îl susțin pe Putin.

Cred că oamenilor le este rușine că au cetățenie rusă și este un lucru bun. Ar trebui să le fie rușine pentru această situație, pentru faptul că sunt tăcuți, să le fie rușine că nu pot influența acțiunile «superpreședintelui» lor. 

Rușii care au copii la școala la care învață copiii mei au venit la mine și mi-au spus: «Este un coșmar ce se întâmplă, președintele nostru a înnebunit». Cred că au fost sinceri. S-au oferit să ajute persoanele care au nevoie. 

Nu vreau să-i vorbesc de rău pe toți rușii. Sunt și oameni care înțeleg totul și care poate încearcă să influențeze lucrurile cumva, dar nu reușesc. Dar sunt și oamenii proști, care nu văd nimic sau care cred tot ce le arată rușii la știri. Eu spun că aceștia sunt niște zombi”, a declarat Yarmolenko potrivit sport.ua

Drama prin care trece Yarmolenko: „Mi-am trimis familia la Kiev cu o singură zi înainte de invazie”

Extrema celor de la West Ham a povestit drama prin care trece familia sa, după invazia dictată de Putin în Ucraina. Acesta și-a trimis soția și copiii în țara natală pe 23 februarie, cu doar o zi înainte de începerea războiului.

Inna, soția lui Andriy Yarmolenko, a plecat cu cei doi copii în Ucraina, deoarece fiul lor trebuia să susțină o investigație medicală, în Kiev.

„Când a început totul, pe 24 februarie, am ajuns la antrenament și nici măcar nu puteam să vorbesc. Eram în lacrimi. L-am rugat pe antrenor să mă lase să plec acasă și apoi nu am știut ce să fac. Nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Mi-am trimis familia la Kiev, pentru că fiul meu avea programată o examinare la medic.

Îți poți imagina cum a fost când a început a doua zi dimineața? Îmi venea doar să fug și să mă dau cu capul de perete. Ce prost. Mi-am trimis familia la Kiev, iar eu stăteam la Londra.

Când a început totul, nu am dormit, nu am mâncat, eram mereu la telefon, îmi sunam rudele. Cei care se află acolo, unde sunt bombardamente constante, se află într-un adăpost antiaerian. Se ascund în subsoluri, ca toată lumea”, a declarat emoționat Yarmolenko, pentru canalul de youtube Fotbal 1/2/3.

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Citește și: 

UEFA, reuniune de urgență » Gata să blocheze candidatura Rusiei la Euro: „E ridicol! Ce se ascunde în spate?”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
UEFA, reuniune de urgență » Gata să blocheze candidatura Rusiei la Euro: „E ridicol! Ce se ascunde în spate?”
Bellerin despre războiul din Ucraina: „De Palestina, Yemen și Irak nu vorbește nimeni. E rasist să închizi ochii la alte conflicte”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Bellerin despre războiul din Ucraina: „De Palestina, Yemen și Irak nu vorbește nimeni. E rasist să închizi ochii la alte conflicte”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
therealreddog33
therealreddog33  •  25 Martie 2022, 08:58
Postat de boierasul pe 25 Martie 2022, 01:49

Din câte știu eu Kievul nu a fost bombardat. Omul minte mai mult decât actorul "erou")))

Nu, s-au jucat copiii de-a războiul, cu avioane și tancuri de hârtie.... Intrebare: tu poți gândi, înainte sa te ascunzi în spatele tastaturii și sa scrii inepții? Întreb și eu asa retoric, ca știu răspunsul deja...

kuba
kuba  •  25 Martie 2022, 06:46

Pai ma Yarmolenko, tu de ce nu esti pe front? Ai 2 nu 3 copii! Iti plac lirele asa e?

boierasul
boierasul  •  25 Martie 2022, 01:49

Din câte știu eu Kievul nu a fost bombardat. Omul minte mai mult decât actorul "erou")))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează