INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Insultat și fluierat după înfrângerea cu Panathinaikos, Răzvan Lucescu a răbufnit. S-a îndreptat amenințător spre fanii lui PAOK!

Antrenorul Răzvan Lucescu, foto: Imago
Antrenorul Răzvan Lucescu, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 10:31 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 11:55

Antrenorul Răzvan Lucescu nu a mai suportat atacurilor propriilor suporteri după eșecul cu Panathinaikos la Salonic (1-2). „Am reacționat fiindcă nu mi-a plăcut gestul fanilor”, a spus tehnicianul.

Prima înfrângere în campionat a lui PAOK, într-un meci atât de important, acasă, cu invincibilul lider Panathinaikos, a încins atmosfera la Salonic. Mai ales că alb-negrii au căzut în clasament. Au ajuns pe 4, și după Volos (3), la șapte puncte după Pana. 

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Răzvan Lucescu: „Înțeleg frustrarea, dar nu pot să ignor efortul jucătorilor mei”

Pe Toumba, o parte dintre fani, foarte nervoși, le-au reproșat jucătorilor cu vehemență eșecul. Și antrenorului. Insultat, fluierat de suporterii din spatele băncii de rezerve, Răzvan Lucescu a răbufnit. S-a ridicat de pe bancă și s-a îndreptat furios spre tribună, urlând și gesticulând. A fost liniștit în cele din urmă de asistenții săi. Nu era prima oară când avea astfel de schimburi de replici furibunde cu galeria „vulturilor”.

„Negativitatea e în locul ei natural aici. Înțeleg frustrarea, dar nu pot să ignor efortul jucătorilor mei. Protestele fanilor ar fi fost justificate dacă nu am fi încercat”, a replicat Lucescu la conferința de presă. 

Răzvan Lucescu: „Am vrut să am o discuție cu fanii lui PAOK”

Întrebat de ce a reacționat, tehnicianul a spus: „Am făcut-o pentru că eu cred că lucrăm corect, ceea ce poate fi văzut la antrenament și în imaginea noastră pe teren. Nu meritam să pierdem. Am reacționat fiindcă nu mi-a plăcut gestul suporterilor. Echipa luptă întotdeauna. În trei ani, am oferit aici performanțe impresionante, oamenii au fost mândri de noi. Am vrut să am o discuție cu ei, cum am avut mereu în toți anii în care am fost la Salonic”. 

Sunt dezamăgit, dar eu văd lucrurile altfel. Echipa joacă un fotbal bun și crește. Am avut o primă repriză fantastică. După pauză, am pierdut controlul și am luat gol la prima fază creată de adversari. Suntem într-un moment când suntem pedepsiți la prima greșeală.

- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK 

30de înfrângeri are Răzvan Lucescu la PAOK în total în cele două mandate; a câștigat de 100 de ori în 159 de meciuri

Citește și: 

Real Madrid, primul pas greșit al sezonului » Karim Benzema a ratat penalty-ul de 3 puncte

Probleme pentru adversara FCSB-ului din Conference League » Titular de 17 ani în meciul de joi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Octombrie 2022, 17:18

Se reunește curând familia în RO. acasă și o sa ne spuneți ca nu sant demni de voi străinii aceștia nerecunoscatori !?

opinez
opinez  •  03 Octombrie 2022, 15:05

Rareori intoarcerile se termina cu bine. Era mai bine pentru el sa fie regretat si apreciat pentru primul mandat decat apostrofat acum. In Grecia ca si in Romania echipele din afara nucleului de putere castiga rar titlul. Ce a facut el in primul mandat e o exceptie, greu de atins a doua oara.

Catisr
Catisr  •  03 Octombrie 2022, 14:19

Caracterul omului se vede la necaz ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează