INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Inspirația lui Răzvan! Ce a evitat refuzând oferta lui AEK Atena

Inspirația lui Răzvan Lucescu! Ce a evitat refuzând oferta lui AEK Atena // sursa foto: Imago
Inspirația lui Răzvan Lucescu! Ce a evitat refuzând oferta lui AEK Atena // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 13:06 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 14:30

Răzvan Lucescu nu a acceptat oferta făcută în primăvară de Dimitris Melissanidis. S-a întors la PAOK, în timp ce puternicul și mereu nemulțumitul patron al lui AEK Atena tocmai și-a concediat antrenorul, după doar 7 meciuri. Nu a suportat înfrângerea suferită chiar în fața lui Răzvan.

Spre sfârșitul primăverii, după ce s-a despărțit de andaluzul Manolo Jimenez (de patru ori pe banca lui AEK!), Dimitris Melissanidis căuta alt antrenor și îl voia neapărat pe Răzvan Lucescu. 

Atât de mult încât ștersese din amintiri războiul cu Lucescu din 2018, atacul lui frontal, și era gata să intre în conflict cu propriii ultrași, care îl amenințaseră pe Răzvan încă de când se zvonea că ar putea veni la galben-negri. Dar tehnicianul a spus „Nu” în cele din urmă, preferând să se întoarcă la PAOK. A ales inspirat.

Nu putea accepta un eșec în fața lui Răzvan Lucescu

Puternicul și influentul Melissanidis e mereu nemulțumit. La primii pași greșiți, renunță la antrenor! L-a numit pe sârbul Vladan Milojevici pe 27 mai, semnând cu el un contract pe doi ani, și l-a concediat pe 8 octombrie, după doar șapte meciuri. 

Eliminarea din turul 2 preliminar al Conference League (1-2 și 1-0, 2-3 la penalty-uri cu bosniacii de la Velež Mostar) și mai ales înfrângerea suferită cu PAOK la Salonic (0-2), prima în campionat, l-au condamnat pe Milojevici.

Melissanidis nu putea accepta un eșec în fața lui Lucescu. L-a mai lăsat o săptămână pe tehnicianul sârb și l-a demis chiar după victoria cu Panaitolikos, 3-1 în deplasare.

Cel care l-a învins de 3 ori pe Loți Boloni vine la AEK

Magnatul grec îl regretă și acum pe Răzvan Lucescu, dar nu se poate apropia de el. Cine va fi noul antrenor? Marinos Ouzounidis, ex-CSU Craiova, fost la AEK în perioada 26 mai 2018 - 5 februarie 2019, a fost și el pe listă (alături de Giorgos Donis), dar nu mai are susținere la club. 

Va fi oficializat în curând Argyris Giannikis, cel care l-a învins de trei ori la rând pe Laszlo Boloni sezonul trecut: 1-2 și 1-2 în „sferturile” Cupei Greciei și 0-1 în campionat. Boloni era la Panathinaikos, Giannikis la PAS Giannina.

VIDEO Răzvan Lucescu, poveste amuzantă cu Marica: „M-a sunat și am rămas blocat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

France Football a anunțat nominalizările pentru Ballon d'Or: lista completă din care se va alege câștigătorul

Ronaldo luptă singur cu recordurile la națională » Selecții, goluri, toate sunt ale lui! „Sunt mândru”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Octombrie 2021, 15:41

Mult succes Răzvane la noua ta echipă!!! RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează