INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 11:52 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 12:22

Antrenorul Răzvan Lucescu a erupt la conferință și nu s-a oprit nici când ofițerul de presă al lui PAOK i-a cerut să fie atent la limbaj, după ce arbitrii i-au refuzat un penalty la 0-0 cu Giannina.

PAOK are cele mai bune rezultate în meciurile importante, contra marilor rivale AEK, Panathinaikos și Olympiakos, săptămâna trecută a învins-o pe AEK, 2-0 la Salonic. Cu echipele mai mici, se strică mecanismul.

Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”
REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1
Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”

A doua deplasare la rând fără victorie pentru PAOK:

  • 2-2 cu Asteras la Tripoli, după ce a condus cu 2-0 și a primit două goluri în prelungiri.
  • 0-0 cu Giannina lui Claudiu Bălan, ex-FCU Craiova.

Răzvan Lucescu: „Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe”

Sâmbătă seară, Răzvan Lucescu și-a pierdut calmul la conferință, înfuriat de altă eroare a arbitrilor împotriva lui PAOK, un henț făcut în careu de Pilios în prima repriză, nevăzut nici de VAR.

Antrenorul le-a spus jurnaliștilor, în engleză: „Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Până acum, VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK". Repetând apoi „f**k".

Ofițerul de presă al alb-negrilor i-a atras atenția asupra cuvintelor folosite, dar el a continuat, privind mai mult spre purtătorul de cuvânt: „Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalty, nu e nici ofsaid. Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri", scrie sportal.gr.

A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”
Una dintre fazele incriminate de PAOK

Monologul nu s-a oprit. „Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. F**k PAOK!".

S-a referit și la ce s-a întâmplat în 2018, când PAOK a fost depășită de AEK: "Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe. Singura în Europa. În lume, nu știu, poate mai sunt".

Răzvan Lucescu: „Ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman”

Le-a zis reporterilor aflați în sală că "poate ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman, suntem doar fotbaliști, care uneori joacă bine, alteori rău. Dar regulile trebuie respectate. Ofsaid, penalty... Când lovești mingea cu mâna, e henț. Astăzi, situația ar fi diferită pentru noi".

PAOK e pe locul 4, la șapte puncte de liderul Panathinaikos. 

Președinte cu cartonaș galben. Olympiakos, comunicat halucinant: „Cel mai corupt campionat"

Sâmbătă seară, s-a jucat și derbyul Olympiakos - Panathinaikos. S-a terminat 0-0, dar a ieșit scandal după golul anulat gazdelor: Vrousai a marcat în minutul 89, însă VAR a decis că a fost ofsaid la El Arabi și arbitrul portughez João Pedro Pinheiro nu a validat reușita. 

Vangelis Marinakis, patronul lui Olympiakos, a coborât pe teren, protestând vehement. A primit cartonaș galben. După meci, clubul din Pireu a dat un comunicat halucinant, încheiat astfel: "Unul dintre cele mai corupte campionate din toate timpurile. Toți știu, poate cu excepția guvernului grec".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Sergio Aguero dă din casă: „Acolo ar vrea să joace Messi după ce îi expiră contractul cu PSG”

Portarul lui Atletico Madrid contestă arbitrajul din derby-ul cu Real: „Poate că în următorul derby vom intra pe teren direct în 10 oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Stelian66
Stelian66  •  26 Februarie 2023, 20:03
Postat de atthur pe 26 Februarie 2023, 13:29

Stai liniștit don' Răzvan, că așa i și in romanica,numai că in locul lui PAOK este Steaua (FCSB, cum zic proștii).Singura "nederanjata" e faru' lu' regele, apoi sucu&nico și mai puțin acum chefere.....

La noi e și mai și . FCSB fura și ia altcineva campionatul . Ma stric de ras .

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2023, 20:00

Ce sa te astepti de la Onoriu jr. Sa vina Bocciu sa spuna ca de fapt au fost niste vorbe frumoase...

romeverest
romeverest  •  26 Februarie 2023, 17:50

Baiatul asta a luat tot ce este mai rau de la tatal sau !! Stie doar sa se planga permanent ca este furat, ba de arbitri….ba de federatie…..si mai nou de Var !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează