INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, criticat după eșecul cu ultima clasată: „Prea multe greșeli”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 13:46 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 15:00

„Antrenorul român a făcut prea multe greșeli!”, acuză gazzetta.gr. Răzvan Lucescu, 52 de ani, și-a găsit însă alibiul: că întotdeauna PAOK pierde după ce jucătorii revin de la naționale.

Ce duminică neagră pentru Răzvan Lucescu! PAOK a pierdut (0-2) cu „lanterna roșie” Atromitos și s-a depărtat la șapte puncte de liderul Olympiakos. 

Presa elenă îl critică și îl face principalul responsabil, prin deciziiile luate: „Când o echipă revine ca și cum s-ar fi întors din vacanța de vară, după a treia pauză consecutivă din cauza echipelor naționale, atunci responsabilitatea revine exclusiv antrenorului. 

Exemplele sunt meciurile cu Giannina, Volos și, acum Atromitos. PAOK a plecat având rezultate grozave și s-a întors adormită”, scrie gazzetta.gr.

PAOK Salonic, pregătire slabă

Apoi i se impută selecția: „Când unu sau mai mulți jucători nu se regăsesc în spațiu și timp e vina lor. Dar când este vorba de jumătate de echipă, titulari sau rezerve, El Kaddouri, Schwab, Biseswar, Akpom, Swiderski și Murg, este din nou culpa lui Lucescu, care a efectuat o pregătire mentală proastă a duelului.”

Alt cap de acuzare: „Și-a contrazis și motto-ul «meci cu meci», făcând abstracție de cât de obosiți sunt elevii săi, și a fost pedepsit. N-a fost inspirat în alegerea titularilor, a transmis un mesaj nepotrivit echipei, care a traversat și așa zile dificile înaintea partidei. Mulți jucători au fost absenți duminică și n-au arătat deloc într-o condiție fizică bună, cum susținea tehnicianul.”

Superficialitatea a contat decisiv: „Totuși, luând în calcul statistica, bazată pe ocaziile de gol, imagini și momente de joc, PAOK nu merita să piardă, dar a plătit scump pentru ratări și neatenții. Degeaba a avut posesia și a jucat practic singură dacă a făcut cadouri, vezi penaltyul obținut de gazde pe contraatac, la 2-0.”

Citește și alte știri despre stranieri:

Dezastru după Gerrard! Rangers a primit 3 goluri într-o repriză și a fost eliminată în semifinalele Cupei Ligii

Mihăilă și Man, analizați după ultimul meci al Parmei: „E sacrificat de antrenor” » Ce note au primit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează