INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

FOTO Dezastru după Gerrard! Rangers a primit 3 goluri într-o repriză și a fost eliminată în semifinalele Cupei Ligii

Rangers, cu Ianis Hagi (23 de ani) pe teren din minutul 69, a fost învinsă de Hibernian, scor 1-3, în semifinalele Cupei Ligii Scoției. +15   FOTO
Rangers, cu Ianis Hagi (23 de ani) pe teren din minutul 69, a fost învinsă de Hibernian, scor 1-3, în semifinalele Cupei Ligii Scoției.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 20:45 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 20:50

Rangers, cu Ianis Hagi (23 de ani) pe teren din minutul 69, a fost învinsă de Hibernian, scor 1-3, în semifinalele Cupei Ligii Scoției. 

Giovanni van Bronckhorst l-a înlocuit pe Steven Gerrard pe banca lui Rangers, dar primul meci va rămâne unul de tristă amintire. Campioana Scoției a fost învinsă în semifinalele Cupei Ligii de modesta Hibernian. 

Rangers, eșec la primul meci cu Giovanni van Bronckhorst pe bancă

+11 FOTO

Hibernian, ocupanta locului 7 în campionat și formație care venea după 4 înfrângeri consecutive, a punctat de 3 ori în prima repriză, Toate reușitele au fost semnate de australianul Martin Boyle, în minutele 9, 21 și 38. Reușita gazdelor a fost reușită de Scott Arfield, înaintea pauzei.

Giovanni van Bronckhorst l-a aruncat în luptă și pe Ianis Hagi, în minutul 69, dar internațional român a evoluat în nota echipei, fără sclipiri.

Perioadă complicată pentru Rangers

Rangers ratează astfel un prim obiectiv al sezonului. În finala Cupei Ligii se vor înfrunta Celtic și Hibernian.

Joi, campioana Scoției primește vizita celor de la Sparta Praga, într-un meci vital din grupa A de Europa League. Cele două sunt la egalitate de puncte, 4, cu două runde înainte de final. În campionat, Rangers este prima, cu un avans de 4 lungimi față de Celtic.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mihăilă și Man, analizați după ultimul meci al Parmei: „E sacrificat de antrenor” » Ce note au primit

Marius Șumudică trimite „săgeți” către fostul antrenor al lui Malatyaspor: „Vin jucătorii și-mi zic «Mister, nu suntem pregătiți, în vară nu am făcut nimic»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2944926335589436
Ovi Caravan  •  22 Noiembrie 2021, 00:14

Alt antrenor care il odihneste pe Ianis. Ianis este rezerva cea mai odihnita care este convocata la echipa nationala. Daca nu este comvocat, probabil ca sare in sus "generatia de tinichea" si il acuza pe Burleanu ca fiul regelui nu este in lotul Romaniei.

michael
michael  •  21 Noiembrie 2021, 22:21

Cum, ce spuneți voi? Dar puiu de rege nu era în teren? Trebuie rejucat meciul......până câștigă !!! Nu se poate altfel

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Noiembrie 2021, 21:14

ianis nu e bun de nimik ...ne am saturat de nepotisme...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează