INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Răzvan Lucescu a obținut o nouă victorie în Arabia Sudită! Al Hilal s-a impus pe terenul lui Al Raed și s-a distanțat în fruntea clasamentului

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 17:11 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 18:55

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (41 de ani) s-a impus în etapa #7 a campionatului din Arabia Saudită, împotriva lui Al Raed (1-0), și s-a distanțat în fruntea clasamentului.

Al Hilal a reușit să câștige meciul de pe terenul celor de la Al Raed prin golul marcat de Ali Al-Bolean în minutul 84 și, în acest moment, se situează pe primul loc în campionat, la 5 puncte de ocupanta locului secund, Al Shabab. Este a șasea victorie pentru elevii lui Răzvan Lucescu din actuala ediție a campionatului, aceștia acumulând 19 puncte în șapte partide.

Răzvan Lucescu, un garant al succesului la Al Hilal

Răzvan Lucescu este un nume de referință pentru Al Hilal. A câștigat Cupa Regelui, Liga Campionilor Asiei și campionatul cu saudiții, iar acum e văzut ca un garant al succesului în Asia. 

După 3 trofee cucerite în 370 de zile, Lucescu a devenit unic în istoria lui Al Hilal. Niciun tehnician din istoria clubului nu a mai reușit această performanță. A fost declarat și antrenorul lunii noiembrie în Arabia Saudită. 

VIDEO. Răzvan Lucescu: „Trebuia să mă iau la palme după ședințele cu el”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ovidiu Hațegan, în istoria Ligii Campionilor! Ce record a bătut după ce a fost delegat la un nou meci. Istvan Kovacs, „central” la altă partidă din Ligă

Adrian Ursea, debut la Nice! Egal după 5 eșecuri la rând: „Nu pot fi bucuros la 0-0” » L-a titularizat pe Flavius Daniliuc

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează